Ο ιστολόγος της τουαλέτας! Ας φροντίσει να μην τον εγκαταλείψουν οι φίλοι του γιατί ο δρόμος που διάλεξε θα τον κάνει να ματώσει.



Του Άρη Σπίνου 

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την προσπάθεια που κάνει ο οποιοδήποτε για το μεροκάματο του. Ακόμη και να παραστήσει τον "κάποιον" για  να πάρει αύξηση.

Αυτό όμως που δεν δέχομαι είναι η ανοησία ανθρώπων που παριστάνουν τους κριτές χωρίς να έχουν ιδέα για αυτό που κρίνουν. Φίλοι μας στέλνουν στο edolio5 κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις από ένας ιστολόγιο που κατοικοέδρευε στην καμαρίλα του "Πατριώτης της Κονόμας" και μόλις μυρίστηκε μεροκάματο όταν έφυγε ο "Mr 25.000" εγκατέλειψε την μικρή Ουρανία και την Κυρά-Ελένη που τους κουβαλούσε την τσάντα και έτρεξε από πίσω.Λίγες μέρες αργότερα όταν την κοπάνησε από το μαντρί και το "άνεργό Σαλβινάκι" ο ιστολόγος της τουαλέτας έφυγε αφού δεν πήρε μεροκάματο και έτρεξε στην αγκαλιά του νέου εθνοσωτήρα. Αυτά βέβαια αφορούν τον ίδιο και δεν μας πέφτει λόγος. Διαβάζουμε όμως στις αναρτήσεις από το ιστολόγιο του, που μας στέλνουν στο edolio5 διάφοροι φίλοι ότι ασχολείται κατά καιρούς και με έμενα γράφοντας χυδαιότητες και ψέματα σε βάρος μου. Πολλές φορές, επειδή είναι κουτοπόνηρος αφήνει διάφορα σχόλια ανύπαρκτων και ανισόρροπων αναγνωστών του που γράφουν όχι μόνο χυδαιότητες σε βάρος μου αλλά και ζητήματα εντελώς ανύπαρκτα που φυσικά πολύ γρήγορα θα κληθούν να τα αποδείξουν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην αρχή θεωρήσαμε το ιστολόγιο του γραφικό και άνευ ουδέ μιας αξίας για αυτό δεν δώσαμε συνέχεια. Μάλλον όμως αυτό ήταν λάθος μας.  Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν χωρίς να μας κοιτάει στα μάτια και να είναι απέναντι μας ένα μέτρο να χυδαιολογεί με την τιμή και την υπόληψη μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει. Ας φροντίσει να μην τον εγκαταλείψουν οι φίλοι του γιατί ο δρόμος που ακολούθησε θα τον κάνει να ματώσει.