(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Μόνο στο edolio5!Ο Νίκος Κοντοστάθης είναι ο "μαϊμού γιατρός" που συνελήφθη για ανθρωποκτονία.Είχε "φάει" από τον Κοντομηνά 55.000.000 ευρώ για να του πουλήσει το "αρχείο Γρυλάκη" και να τον κάνει πράκτορα της...NSA.


DexiExtrem: Τρελή καταγγελία! Αγωγή Κοντομηνά σε κάποιους επειδή ...
Του Άρη Σπίνου

O “μαϊμού”-γιατρός αποκαλύπτεται! Βίος και Πολιτεία αποδεικνύεται η ζωή του Νίκου Κοντοστάθη, αποκαλούμενου και ως Dr Χάρος, ο οποίος συνελήφθη εχθές το μεσημέρι,Όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές του edolio5 ο γιατρός “μαϊμού” είχε στο παρελθόν παρουσιαζόμενος ως πράκτορας της CIA με την συνέργεια γνωστού δικηγόρου  και με άλλες ιδιότητες να  κατορθώσει  να  υφαρπάξει σημαντικά χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες.
Πριν από αρκετά χρόνια είχε “πλευρίσει” τον γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, τον οποίοι είχε πείσει ότι μπορεί να του μεταβιβάσει τα αρχεία του στρατηγού Νίκου Γρυλάκη και να τον κάνει πράκτορα της...NSA!Για το λόγο αυτό μάλιστα ο Κοντομηνάς είχε καταθέσει και σχετική αγωγή που όμως ποτέ δεν εκδικάστηκε.

Το edolio5 είχε αποκαλύψει από τις 1/1/19  το "βίο και την πολιτεία" Κοντοστάθη όπως και την αγωγή Κοντομηνά αλλά ο επιχειρηματίας μας είχε στείλει εξώδικο για να μην...ασχολούμεθα με την υπόθεση




Αποτέλεσμα εικόνας για κοντομηνασ δημητρησ ΑΓΩΓΗ

DexiExtrem: Τρελή καταγγελία! Αγωγή Κοντομηνά σε κάποιους επειδή ...