Μόνο στο edolio5!Τα "φίδια" που έχουν τυλίξει τα πόδια του Μαρινάκη.-Η δικαστική εξόντωση που του ετοιμάζουν οι "φίλοι" του με την υπόθεση του Noor1-Οι αχάριστοι του Μαξίμου και ο "αντιΜαρινακισμός"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό - Omega LIVE
Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία καταγράφει έναν άνθρωπο να βάζει δεκάδες εκ. ευρώ για να στηρίξει ένα πρωθυπουργό,χωρίς να έχει κανέναν ουσιαστικό συμφέρον αφού δεν έχει νταλαβέρια με κρατικές δουλειές και δάνεια που γράφονται ... στην άμμο.Προβλέπω όμως πως σε λίγο θα γευτούμε μια ακόμη αχαριστία μια και είναι στο DNA των Ελλήνων.
Για χάρη του βασικού χρηματοδότη του ΣΥΡΙΖΑ του Ιβαν Σαββίδη,σε μια νύχτα ψηφίστηκε τροπολογία από την κυβέρνηση της Ν.Δ.(!) για να μην εφαρμοστεί ο νόμος που ίσχυε μέχρι τότε.Ίσως ο κόσμος να νομίζει ότι ο Μαρινάκης σήμερα "λύνει και δένει".Μόνο ανέκδοτο φυσικά είναι αυτό.Πολλοί υπουργοί πουλάνε δεξιά και αριστερά "ΑντιΜαρινακισμό" προκειμένου να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του.Κατά μόνας όμως,όταν και όποτε το βλέπουν βγάζουν από την τσέπη τους υγρό χαρτομάντιλο για να του γυαλίσουν τα παπούτσια.Το χειρότερο όμως όλων είναι το αβγό του φιδιού που ζει στην "αυλή"του Μαρινάκη με τους διάφορους συμβουλάτορες που του εισηγούνται να τα βρει με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο."Περασμένα ξεχασμένα" του λένε!!Το edolio5 γνωρίζει με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα την παραδικαστική γιάφκα που αναπνέει με οξυγόνο από συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη και ετοιμάζουν την ολοκληρωτική εξόντωση του ΜΑΡΙΝΑΚΗ με την υπόθεση του Noor1.Γνωρίζουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έχουν υφανθεί σε γυάλινα κτήρια και γραφεία δικηγόρων.Το edolio5 έχει αναφερθεί με εκτενές ρεπορτάζ.Εάν δεν γνώριζα την υπόθεση Noor1,2 χρόνια πριν "σκάσει"και δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία,με αποδείξεις μετά ήχου και εικόνας ότι ο εφοπλιστής Μαρινάκης δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να γράψω έστω και μια αράδα.Είναι λοιπόν πρόβλημα του να εντοπίσει τα φίδια που σέρνονται στα πόδια του.Υποτιμάει τους εχθρούς του και αυτό είναι μέγα λάθος.Ακόμη και η πρόσφατη αθλητική περιπέτεια του είναι παράδειγμα όσων αναφέρω. Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η... πρεμούρα της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της "Αυγής" να προτάξει στην Κυριακάτικη έκδοση της το θέμα της φαιδρής ιστορίας με την Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Έχουμε λοιπόν την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ να ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το μπαράζ των δημοσιευμάτων των Μέσων Ενημέρωσης του Σαββίδη (Έθνος, SDNA ΕΦΣΥΝ,Θωμαϊδης ).Οι διάφοροι σύμβουλοι του, ας τα βλέπουν αυτά που είχαν την ψευδαίσθηση πως ο λύκος Τσίπρας, άλλαξε μυαλά και αντιμετωπίζεται με στοργή και... προδέρμ και έκαναν την Ναυαρχίδα των ΜΜΕ
του μπαλκόνι του Τσίπρα !!