Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024

Η απόδραση «σκληρού» ληστή που κρατήθηκε μυστική από την ασφάλεια! Η μεταγωγή του Γεωργιανού ASANIDZE GIORGIO στον ανακριτή από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και ο υπαστυνόμος που «πλήρωσε την νύφη». Η σιωπή των αρμοδίων και η «μούγκα» από τα ΜΜΕ και την Δημογλίδου.


edolio5 team

Μια ακόμη απόδραση κρατήθηκε μυστική!
Σύμφωνα με πληροφορίες, την 9-7-2024 και απογευματινές ώρες απέδρασε από την μεταγωγή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ο σκληρός Γεωργιανός ληστής με το όνομα ASANIDZE GIORGIO.

Ούτε λέξη σε μια αράδα ανακοίνωσης από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως μάθαμε τις ευθύνες τις έριξαν σε έναν υπαστυνόμο (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση του edolio5) και όχι στον αρμόδιο αξιωματικό που είναι και γαλάζιος συνδικαλιστής.

Το FBI μας μάρανε και οι μεγάλες δουλειές όταν φεύγει σαν κύριος ένας ληστής από τον Ανακριτή. Επιτέλους μια φορά να την πληρώσουν και τα μεγάλα ψάρια και να βρεθούν προ των ευθυνών τους και όχι οι μπακαλιάροι και οι μαρίδες.

Η μεταγωγή της ΥΑΑ είναι αποκλειστικά και μόνο από τον συντονισμό, τις εντολές και τις διαταγές του αστυνομικού υποδιευθυντή συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η λαλίστατοι εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Δημογλίδου δεν είπε ούτε μια κουβέντα αφού όλη μέρα είναι στα κανάλια και μας ενημερώνει για την όμορφη «Νάνσυ».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !