Ο Λύτρας... άνοιξε στόματα! Η ερωμένη ασκούμενη δικηγόρος και το πασίγνωστο ζευγάρι ποινικολόγων στην «δίνη» ενός ξυλοδαρμού. Ο 70χρονος με το καπέλο - φετίχ, η σύζυγος υπ. ευρωβουλευτής και η νεαρά που τα ήθελε όλα... εδώ και τώρα.


edolio5 team

Όλα τα στοιχεία των εμπλεκομένων είναι στη διάθεση του edolio5. Εδώ και λίγες ώρες έχει έρθει στην δημοσιότητα ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος μιας ασκούμενης δικηγόρου, που εγκατέλειψε το επάγγελμα της νοσηλευτικής για να ακολουθήσει την δικηγορία από τον έμπειρο 70χρονο ποινικολόγο που έχει ως φετίχ το καπέλο.

Ο ποινικολόγος είναι παντρεμένος και διατηρεί με την σύζυγο του επίσης γνωστή δικηγόρο κοινό γραφείο στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η ασκούμενη δικηγόρος, με δημόσια ανάρτηση που έκανε σε ομαδική πλατφόρμα της Ένωσης νέων δικηγόρων, όταν παραπονέθηκε στον ποινικολόγο για το καθημερινό ωράριο εργασίας που έφθανε ακόμη και τις 13 ώρες (!!!) δέχθηκε χυδαία εξύβριση, αλλά και χειροδικία από μέρους του, εντός του αυτοκινήτου του, πριν αυτός φύγει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως επισημαίνει η ασκούμενη δικηγόρος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ την εξέτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη συνέχεια της καταγγελίας της, ο εν λόγω γνωστός ποινικολόγος της ζήτησε δια τηλεφώνου, να τα βρουν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση, ενώ η σύζυγος του, δικηγόρος του Πειραιά και υποψήφια Ευρωβουλευτής, στις πρόσφατες εκλογές έβαλε την εξαδέλφη της επίσης συνάδελφο, να τηλεφωνεί στην ασκούμενη και να την απειλεί.

Στην αρχή η υπόθεση παρουσιάστηκε ως μια κοινή ιστορία ξυλοδαρμού γυναίκας δικηγόρου από τον εργοδότη της, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε πολύπλοκα από τη στιγμή μάλιστα που έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.


Το edolio5 έκανε ρεπορτάζ από όλες τις πλευρές και προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η ασκούμενη είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γνωστό ποινικολόγο.

Από κάποια στιγμή και μετά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5, η ασκούμενη επιθυμούσε να υποκαταστήσει τη σύζυγο σε όλα τα επίπεδα αλλά ο γνωστός δικηγόρος δεν ήθελε να διαλύσει το σπίτι του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η σύζυγος του γνώριζε τα πάντα.




Είναι φανερό πλέον ότι η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και είναι θέμα ωρών να κυκλοφορήσουν ονόματα με διευθύνσεις και τηλέφωνα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !