Η ψυχολόγος και ο αστυνομικός - φρουρός ανώτερου δικαστικού που «πουλάει προστασία»... με τον Ηλία! Τα 57 CD που κατέγραψαν και δείχνουν την δράση παραδικαστικής ομάδας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Οι διάλογοι - φωτιά με δικηγόρους - που παριστάνουν τους κολλητούς δικαστών - και οι απευθείας εντολές για κατά παραγγελία γνωματεύσεις.


edolio5 team

Η δικογραφία που έχει κτιστεί για την υπόθεση της ψυχολόγου της ΕΛΑΣ που πουλούσε γνωματεύσεις δεν έχει πάρει την δέουσα δημοσιότητα και απορεί κανείς για αυτό εάν γνωρίζει τα λαβράκια παραδικαστικής δράσης που προκύπτουν από νόμιμες υποκλοπές που έχουν γίνει και περιλαμβάνονται σταν 57 CD που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελικές Αρχές.



Χαρακτηριστικότεροι όλων είναι διάλογοι οι οποίοι έχουν νομίμως καταγραφεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποιήθηκε (με δύο βουλεύματα). Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ της εν λόγω ψυχολόγου και ενός προσώπου, αστυνομικού, ο οποίος υπήρξε φρουρός  πρώην προϊσταμένου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

 Ο διάλογο μεταξύ του αστυνομικού και της ψυχολόγου έχει ως εξής:

– Αστυνομικός: Υπάρχει μια φήμη ότι έφυγες από το Σώμα και ότι είσαι έτοιμη και για φυλακή
– Ν.Β.: Ναι, ναι, το γνωρίζω αυτό…



– Ναι, τώρα, από πού μπορεί να καταλαβαίνεις, γιατί εμένα το μυαλό μου εκεί πήγε…
– Εγώ καταλαβαίνω, ναι, ναι, το καταλαβαίνω, αγόρι μου, και σε ευχαριστώ που το λες, το έχω ακούσει και υπάρχουν αρκετοί έτσι νομικοί που το υποστηρίζουν αυτό, οι οποίοι όπως καταλαβαίνεις στηρίζουν τους παιδόφιλους δράστες και μάλιστα κάποιοι προχθές σε μια δίκη, ε το είπαν αυτό, ε και ότι διώκομαι και για κακούργημα και ξέρω κι εγώ, ε τι έλεος πια…

Λίγο αργότερα ο ίδιος αστυνομικός-φρουρός στελέχους του Πρωτοδικείου αναφέρει στη Ν.Β. ότι και εκείνος άκουσε τις φήμες και αγχώθηκε!
– Ν.Β.: Από που ακούστηκε αυτό; Από ποιον κύκλο;
– Αστυνομικός: Στον εισαγγελικό κύκλο

– Α, ωραία, να πάω να δω
– Όχι άνθρωποι, όμως εισαγγελείς

– Ναι
– Που σε ξέρουνε και σε εκτιμάνε…

«Με προσκάλεσαν δικαστίνες από την Ευελπίδων…»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο αναλάμβανε υποθέσεις, χωρίς να έχει καμία επιστημονική ιδιότητα, προκειμένου να καταστήσει, μέσω γνωματεύσεων, μπαμπάδες ως επικίνδυνους απέναντι στα παιδιά τους είναι άλλος διάλογος μεταξύ της Ν.Β. και της δικηγόρου Α.Τ. Σε διάλογο ο οποίος έχει καταγραφεί επισημαίνεται ότι δικαστές ανηλίκων «ανέθεσαν» ουσιαστικά στην κατηγορούμενη ψυχολόγο να αναλάβει την υπόθεση μιας «κυρίας», η οποία αρχικά κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του πρώτου παιδιού τους (αγοριού), και όταν δεν προχώρησε αυτή η υπόθεση, στη συνέχεια τον κατηγόρησε για ασέλγεια στην κόρη του. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο, από το οποίο βγήκε κατόπιν γνωματεύσεων της Ν.Β., με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άνθρωπος (ψυχολόγος στο επάγγελμα) να παραπεμφθεί και να εκκρεμεί η δίκη του σε ΜΟΔ.

– Ν.Β. Και έχω σκάσει, εντάξει έχω σκάσει γιατί τη συγκεκριμένη γυναίκα που είναι, πώς το λένε, σύζυγος ενός υποτιθέμενου ψυχολόγου που δεν ασκεί τα καθήκοντα ως ψυχολόγος, υποτίθεται ότι απλά έχει σπουδάσει Ψυχολογία, αυτός αν είναι σύντροφος συμβιώνει με μια η οποία είναι υποχείριό του, γιατί είναι ένας τύπος γλοιώδης, δεν μπορείς να φανταστείς, και φαντάσου ότι τη γυναίκα του την πρώτη μου τη συνέστησαν και με παρακάλεσαν δύο δικαστίνες από την Ευελπίδων
– Δικηγόρος: Ναι
– Και με παρακάλεσαν και μου είπαν σας εμπιστευόμαστε και θέλουμε, είχαμε συνεργαστεί, κάτσε να δεις μια ήταν από το γραφείο της Μαρίνας της Μ…, αν την ξέρεις…
– Μαρίνα;
– Μαρίνα, ήταν η δικαστής ανηλίκων
– Ανηλίκων;
– Μια ανηλίκων και Μαρίνα έτσι μια μελαχρινή κοπέλα και μετά τη Μαρίνα από αυτό το γραφείο είχαμε γνωριστεί ήταν η Μ… (σ.σ. αναφέρει το όνομα άλλης δικαστού) και ήξερε προσωπικά τη γυναίκα αυτού του τύπου και με παρακάλεσαν από το γραφείο να την αναλάβω και να την αξιολογήσω, και αυτός ο τύπος έχει πει αυτά και δεν μπορείς τώρα να φανταστείς ολόκληρη υπόθεση και με παίρνει ο Βαγγέλης, ένας συνάδελφός μου…

Μέχρι και ο πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος (χωρίς φυσικά να γνωρίζει ο ίδιος ότι χρησιμοποιούν το όνομα του, εμπλέκεται, ακούσια, μέσω των διαλόγων που έχουν καταγραφεί στο πλαίσιο της έρευνας για το κύκλωμα στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. Σε άλλο διάλογο με την πολύ γνωστή δικηγόρο (σε υποθέσεις οικογενειακού δικαίου) Α.Τ. η συλλειτουργός της Δικαιοσύνης ακούγεται να προσφέρεται να τηλεφωνήσει στον καθ’ όλα άτεγκτο εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να τον ενημερώσει ότι η ψυχολόγος δεν διώκεται.

– Δικηγόρος: Θα πάρω εγώ, θέλεις να πάρω εγώ τον Ηλία;
– Ν.Β.: Τι να τον πάρεις τον Ηλία, απλά να του πεις ότι αν ποτέ, ότι ξέρεις υπάρχει μια λασπολογία και μια φήμη που λένε για συκοφάντηση κατά της Ν.Β., γιατί προσπάθησαν κάποιοι τύποι να την μπλέξουν σε διάφορα και ότι η κοπέλα είναι αστυνομικός υποδιευθυντής, είναι προϊσταμένη του γραφείου της, είναι και βαθμοφόρος και ασκεί το λειτούργημά της και δεν έχει διωχθεί… ψυχολόγου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !