Δευτέρα, Μαΐου 20, 2024

Ο γαμπρός από την Μεσσηνία με την Flexopack που πήρε την κόρη του ζάμπλουτου Τούρκου Αντνάν Πολάτ! Το άγνωστο επιχειρηματικό συμβούλιο Ελλάδας - Τουρκίας και τα διορισμένα αφεντικά του με απόφαση Μητσοτάκη και Ερντογάν που θα «κάνουν το παιχνίδι». με πάσα ενδιαφερόμενο και πρόθυμο.


Του ειδικού συνεργάτη 

Θα σας ενημερώσω σήμερα για κάτι που πρέπει να γνωρίζεται σε χοντρές γραμμές αλλά μάλλον αντιλαμβάνομαι ότι σας διαφεύγουν οι λεπτομέρειες. 

Δεν έλαβε ίσως τη δημοσιότητα που της άξιζε η είδηση ότι στην Άγκυρα, στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφασίστηκε η ίδρυση Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Τουρκίας.

Επικεφαλής από την πλευρά της Ελλάδας θα είναι ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, ενώ από την πλευρά της Τουρκίας θα είναι ο επιχειρηματίας, Αντνάν Πολάτ, ο οποίος κάποτε ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας Γαλατασαράι.

Το ενδιαφέρον σ’ αυτή τη συνύπαρξη είναι ότι ο Αντνάν Πολάτ έχει γαμπρό… Έλληνα. Η κόρη του, Εντα Πολάτ παντρεύτηκε το 2012 στη Μεσσηνία τον Ελληνα επιχειρηματία Δημήτρη Γκινοσάτη.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί όταν ήταν φοιτητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αγαπήθηκαν και παντρεύτηκαν στο Costa Navarino, σε ένα γάμο που χαρακτηρίστηκε γεγονός της χρονιάς καθώς ήρθαν πολλοί πάμπλουτοι Τούρκοι αλλά και Ελληνες!

Ο Αντνάν Πολάτ έγινε ζάμπλουτος από τη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία του ενώ ο όμιλος έχει ξενοδοχεία, αιολικά πάρκα, ακίνητα κ.λπ.

Όσο για τον Δημήτρη Γκινοσάτη, τον γαμπρό του, είναι της γνωστής οικογένειας Γκινοσάτη που έχει την εταιρεία παραγωγής πλαστικών Flexopack.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !