Ο εφοπλιστής με την κόκκινη Ferrari που είναι κινητός κίνδυνος! Η μονοκατοικία στην Φιλοθέη και το κτήμα που έκανε τον γάμο του ο γόνος της οικογένειας Ξυλά. Οι συνοδοί - «φουσκωτοί» με τις μοτοσυκλέτες που τον εγκαταλείπουν για να μην δουν τα θυμαράκια ανάποδα.


edolio5 team

Την Κυριακή το απόγευμα επέστρεφα από την Βάρκιζα. Η παραλιακή οδός ήταν «ακούνητη». 

Μια Ferrari επιταχύνει και μπαίνει με «μπαντηλίκια» ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Από πίσω ένας ταλαίπωρος «φουσκωτός» με μια μηχανή - συνοδευτική ακολουθούσε περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα παίζοντας κορόνα - γράμματα την ζωή του για να πάρει το μεροκάματο ο άνθρωπος.

Ίσως και πάνω από 100 -120 χλμ όταν κανένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να αναπτύξει πάνω από 30 χλμ ταχύτητα.

Η Ferrari είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τουλάχιστον για 5 χιλιόμετρα.

Όπως έμαθα με τρόπο που δεν αμφισβητείται... η Ferrari και μηχανή πάρκαραν μέσα σε μια από τις ωραιότερες μονοκατοικίες της Φιλοθέης. Έμαθα επίσης ότι κάτοχος της Ferrari και της μονοκατοικίας, είναι ο γνωστός εφοπλιστής που πριν λίγο καιρό έκανε στο κτήμα του τον γάμο του ο γόνος της οικογένειας Ξυλά.

Είναι επίσης και ιδιοκτήτης ενός κτηρίου στην Αττική Οδό που βρίσκονται παρκαρισμένες 10 Ferrari.

Ας έρθουμε όμως στα σοβαρά. O άνθρωπος αυτός ως οδηγός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και θα είναι αργά όταν θα συμβεί το μοιραίο. Μου είπαν ότι έχει αλλάξει πάνω από 30 συνοδούς –με μοτοσυκλέτες καθώς οι άνθρωποι δεν αντέχουν πάνω από 2 μήνες αφού αποφασίζουν να μην παίξουν την ζωή τους κορόνα - γράμματα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !