Σάββατο, Μαΐου 18, 2024

Σε σουίτα (!) αντί τραπέζι στα μπουζούκια ο Κασσελάκης με τον σύζυγο του! Καλεσμένος του επιχειρηματία Μπερτάκη πήγαν να ακούσουν τον Κωσταντίνο Αργυρό. Το βίντεο που μοίρασαν σε φιλικά ΜΜΕ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού. (ΒΙΝΤΕΟ)


edolio5 team

Το είδαμε και αυτό για πρώτη φορά! Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει αφού έδωσε το παρόν μαζί με τον σύζυγο του, καλεσμένοι του επιχειρηματία που έχει το μαγαζί Κώστα Μπερτάκη.
Σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκαν από τον επιχειρηματία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σε σουίτα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, και όχι φυσικά σε κάποιο τραπέζι μαζί με τους... κοινούς θνητούς.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia και ήταν και ο ταχυδρόμος του βίντεο.

Δείτε το βίντεο | ΕΔΩ - ΕΔΩ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !