Γιώργος Κ.! Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε και προσπάθησε να πετάξει την 43χρονη σύζυγο του από τις σκάλες. Το παρελθόν που είχε στην νύχτα ως «μπροστινός» του Μπάμπη Λαζαρίδη, η φυλακή για χρέη και η έκτιση της ποινής ως οδοκαθαριστής στον Δήμο Ρέντη.


edolio5 team

Γνωστός που είχε εμπλακεί με περιπέτειες της νύχτας είναι ο άντρας που καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Νίκαιας ως ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε την 43χρονη σύζυγό του ενώ επιχείρησε να τη ρίξει ακόμη και από τις σκάλες.
Πρόκειται για τον 46χρονο Κ.Γ., το δεξί χέρι του δολοφονημένου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, Μπάμπη Λαζαρίδη όπου τον είχε ως «μπροστινό» στα νυχτερινά κέντρα είναι πρώην έγκλειστος στις φυλακές κυρίως για χρέη.

Η 43χρονη σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια, ζήτησε από την αστυνομία να μεταβεί στο σπίτι της. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τον 46χρονο, αλλά όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει εκείνος επιχείρησε να φύγει και δεν δίστασε να τους απειλήσει ότι θα τους κάνει κακό. Ήταν εκτός εαυτού, σε κατάσταση μέθης και είδαν και έπαθαν οι αστυνομικοί να τον συνεφέρουν καθώς έφθασε στο σημείο να χτυπήσει το κεφάλι του ακόμα και μέσα στο περιπολικό.

Ο άνθρωπος αυτός σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ο Λαζαρίδης είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του και τα χρέη που δημιουργήθηκαν τον οδήγησαν στην φυλακή.

Ο ίδιος αδυνατούσε να τα πληρώσει, έχασε όπως έλεγε τα πάντα, μπαινόβγαινε στις φυλακές ενώ βρέθηκε ακόμη και στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

«Δυστυχώς, όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, όλοι σκόρπισαν. Άνθρωποι που είχαμε βοηθήσει, γυναίκες που τις είχε “χρυσώσει” με δώρα εξαφανίστηκαν. Έμεινα ξεκρέμαστος. Όλα ήταν στο όνομα μου και τα χρέη έτρεχαν. Ο Μπάμπης υπέγραφε αντί για εμένα με πλαστή υπογραφή. Λεφτά για δικηγόρο, για να αποδείξει την αθωότητα μου, δεν είχα. Έτσι έκανα φυλακή. Τη μία φορά μάλιστα έκανα ένα χρόνο στις ψυχιατρικές φυλακές. Κόντεψα να τρελαθώ».

Τώρα θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, αυτή τη φορά για ενδοοικογενειακή βία.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !