«Βέρτικο» στο Μαξίμου από την εκλογική άνοδο του Κυριάκου Βελόπουλου σε δημοσκόπηση του OPEN! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πατριωτικό κόμμα πέρασε το ΚΚΕ ενώ εμφανίζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης με σημαντική παρουσία στο ερώτημα της καταλληλόλητας ως πρωθυπουργός. Σε πλήρη αποδόμηση οι Σπαρτιάτες που μένουν εκτός ευρωβουλής ενώ στο όριο βρίσκεται η Νίκη.


edolio5 team

Εκρηκτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου κατέγραψε η μέτρηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Open. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίζεται οριακά πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη και οριακά πάνω από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε αποδρομή οι Σπαρτιάτες, μένουν εκτός Βουλής και Ευρωβουλής με συνεχής τάσης καθόδου. Οριακά παίρνει το εισιτήριο για να γίνει κοινοβουλευτικό κόμμα η Νέα Αριστερά ενώ μάχη δίνει η ΝΙΚΗ για να μπει ή όχι στην Ευρωβουλή με την τάση να δείχνει ότι δεν θα μπει. 

Στα ίδια ποσοστά με τον Ιανουάριο καταγράφεται η ΝΔ, ενώ κέρδη εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει νέες απώλειες στον απόηχο του επεισοδιακού συνεδρίου του, που έληξε με επικράτηση των συμμάχων του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 41,2% εκείνων που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι την επόμενη μέρα το κόμμα θα είναι αποδυναμωμένο, ενώ μόλις το 32% προβλέπει ότι θα ενισχυθεί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !