Με εντολή της κυβέρνησης όλοι εναντίον ενός! Πρόταση μομφής των κυρίαρχων ΠΑΕ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super Leauge. Αρχίζει ανελέητος πόλεμος που ρίχνει λάδι σε μια φωτιά που είναι ήδη αναμμένη. «Θα τους τελειώσω έναν - έναν με πρώτο τον αχάριστο Μητσοτάκη» διαμήνυσε ο μεγαλοεφοπλιστής ολιγάρχης.


Του ειδικού συνεργάτη

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση βρήκε μέσα από το αίμα την ευκαιρία να «καθαρίσει» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η δήθεν αυθόρμητη κινητοποίηση των μεγάλων ελληνικών ΠΑΕ που κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όχι μόνο δεν εξομαλύνει την κατάσταση αλλά ρίχνει τόνους λάδι στην φωτιά.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζητούν επί της ουσίας να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας ο Μαρινάκης καθώς προφανώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Για όλα τα επεισόδια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με νεκρούς φιλάθλους ποιοι ήταν υπεύθυνοι ; 

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επί της ουσίας δηλαδή ο Μαρινάκης δέχτηκε με κυβερνητική συνεννόηση χτύπημα εκ των έσω. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και είναι προφανές ότι το σύνολο των ΜΜΕ που ελέγχει ο μεγαλοεφοπλιστής δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. «Θα τους τελειώσω έναν - έναν με πρώτο τον Μητσοτάκη» διαμήνυσε ο μεγαλοεφοπλιστής ολιγάρχης σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 όταν έμαθε το κοινό ανακοινωθέν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !