Η παρέα Λαβράνου τρέμει μην τυχόν και γίνουν «βαθύ λαρύγγι» η Ευαγγελία Γεωργακοπούλου, η ομάδα των αστυνομικών και τα 7 στελέχη της ΕΥΠ που επόπτευαν τις υποκλοπές! Στα ώπα - ώπα έχουν την αστυνομική υποδιευθύντρια και τις κάνουν όλα τα χατίρια όσο και αν στοιχίζουν. «Να της δίνεται ότι θέλει πριν το ζητήσει.» Από τον «πάγκο» του αντιεισαγγελέα Ζήση θα περάσουν τις επόμενες μέρες όσοι άκουγαν τους πάντες και τα πάντα.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αστυνομική υποδιευθύντρια, που υπηρετούσε επί χρόνια στην ΕΥΠ και είχε την αρμοδιότητα των υποκλοπών που διέπραξαν το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο έχει γίνει πλέον το μήλο της έριδος για την παρέα Λαβράνου. Ο Γιάννης, έχοντας και ειδική σχέση μαζί της έχει δώσει εντολή «Να της δίνεται ότι θέλει πριν το ζητήσει.» Η φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» έχει αλλάξει πλέον την ροή των πραγμάτων και η τανάλια σφίγγει αρκετά ! 

Από την πρώτη στιγμή στο edolio5, επειδή δεν έχουμε ανάγκη κανέναν και δεν περνάμε από κανένα ταμείο, είχαμε επισημάνει τον ρόλο της κολλητής του Γιάννη Λαβράνου γνωστή ως "Βαγγελίτσα" που επόπτευε τις παρακολουθήσεις από το κοινό κέντρο ΕΥΠ - Predator. Πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει και ο ένας δίνει τον άλλον για να γλιτώσουν.

Είχαμε επισημάνει ότι στο κτίριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε την περίοδο κυρίως 2020 – 2022 το Predator. Στον συγκεκριμένο χώρο ήταν παρόντες αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ κυρίως από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αλλά και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες. Τα ονόματα πλέον των χειριστών αστυνομικών του Predator δεν θα μείνουν για πολύ στην αφάνεια. Ανάμεσα τους οι Χρήστος Χ., Ηλίας Κ. Παναγιώτης Τ. Ιωάννης Γρ. Κώστας Π. αλλά και άλλων που είχαν ενεργοποιηθεί πέριξ του Predator σε κρίσιμα πόστα

Ορισμένοι από αυτούς έχουν επιστρέψει άρον άρον τις τελευταίες εβδομάδες σε υπηρεσίες της ΕΛΑΣ μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης. Η ομάδα αυτή που είχε διαχειριστεί το Predator φέρεται να είχε προϊστάμενη την αστυνομική υποδιευθύντρια "Βαγγελίτσα" έτσι όπως την έλεγαν που έδινε αναφορά μόνο στον Λαβράνο και την παρέα του. Η συγκεκριμένη αξιωματικός είχε τοποθετηθεί σε κρίσιμα πόστα της ΕΥΠ με ευθύνη ελέγχου και του συστήματος νόμιμων συνακροάσεων ύστερα από μεσολάβηση άλλου στελέχους της ΕΛΑΣ με τον οποίο διατηρούσε πολύχρονες επαφές. Η αλήθεια είναι ότι 2 εισαγγελείς που είχαν αναλάβει την έρευνα για τις υποκλοπές είχαν δεχτεί τις δικαιολογίες που τους έλεγε και δεν επέμεναν να της πάρουν κατάθεση. Ούτε φυσικά από τους αστυνομικούς - ωτακουστές που συμμετείχαν στην ομάδα της όπως έχει αποκαλύψει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η Ευαγγελία Γεωργακοπούλου τις επόμενες μέρες θα κληθεί από τον εποπτεύων πλέον της έρευνας αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζήση για κατάθεση. Ήδη ετοιμάζονται κλήσεις και για 6 στελέχη της ΕΥΠ μαζί με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην ομάδα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !