Ο «χρήσιμος ηλίθιος» του Μαξίμου σε ρόλο «λεμονόκουπας»! Ένας Αντωνάκης που ξεφτιλίστηκε πολιτικά και διασύρθηκε στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά αφού δεν βρήκε ούτε την ψήφο του. Το ραντεβού του Μυλωνάκη με τον Βασίλη Στίγκα για την ευρωβουλή.


Του ειδικού συνεργάτη

Εμείς τα λέγαμε! Αργά ή γρήγορα σε παίρνουν χαμπάρι και έχεις την μοίρα που σου ταιριάζει. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη ουδείς! Ένας ταλαιπωρημένος και αποτυχημένος που παριστάνει τον «δημοσιογράφο» στα γεράματα, χωρίς να «δημοσιογραφεί» πουθενά αφού έφυγε νύχτα και  από το κανάλι - τηλεπωλήσεων -  του Βρυώνη  (που έβγαλε υποχρέωση στο Μαξίμου εξαιτίας των υπόδικων ποινικών υποθέσεων που εκκρεμούν) αποτελεί πλέον παρελθόν και από το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής αφού δεν κατάφερε όπως ήταν αναμενόμενο να εκλεγεί. Διασύρθηκε εκλογικά την ώρα που σε όλους έλεγε ότι θα εκλεγεί πρώτος στην Ανατολική Αττική και έχει συμφωνήσει με το Μέγαρο Μαξίμου να γίνει αντιπεριφερειάρχης.

Ο Αντωνάκης  όπως μαθαίνουμε έχει πέσει σε κατάθλιψη αφού πλέον έχει γελοιοποιηθεί εντελώς βλέποντας τον εαυτό του να σέρνεται δεξιά και αριστερά εκλιπαρώντας τώρα τον Θανάση Νέζη - που τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο - να του δώσει μια έμμισθη θέση στην περιφέρεια Αττικής. Την ίδια ώρα όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας «ήπιε και έφαγε» με τον Βασίλη Στίγκα για να καπαρώσει θέση στο ψηφοδέλτιο των Σπαρτιατών για την ευρωβουλή.

Πριν λίγες μέρες ο Στίγκας, ύστερα από αυτή την συνάντηση, έμπλεξε το εγκώμιο του Αντωνάκη από το βήμα της Βουλής. Θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει λέει ο λαός μας!

Ο «μεγάλος» και «τρανός» κατά φαντασία «δημοσιογράφος» της πλάκας αρχίζει να καταλαβαίνει σιγά - σιγά ότι η μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε στην ζωή του από τον Κυριάκο Βελόπουλο και ο ίδιος επέδειξε αισχρή και χυδαία πολιτική  συμπεριφορά απέναντι στον ευεργέτη του δεν θα την ξανά δει ποτέ στην ζωή του. 

Η μοίρα του «χρήσιμου ηλίθιου» είναι πάντα η ίδια. Να γίνεται λεμονόκουπα και να πετάγεται στα σκουπίδια. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !