«Βόμβα» στο Alert από τον Άρη Σπίνο για εκλογικό deal στον Δήμο Αθηναίων με «άρωμα» Δομοκού! Συναντήσεις στελεχών της παράταξης Κασιδιάρη με εντολή Στίγκα για να στηρίξουν Μπακογιάννη. Το ραντεβού στο αμαξοστάσιο και οι υποσχέσεις για τα «δικά μας» παιδιά, πολυτελή γραφεία, προαγωγές, αποσπάσεις και αραλίκι.

edolio5 team

Ο πανικός του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το ιδιαιτέρως χαμηλό ποσοστό που πήρε στον 1ο γύρο τον δημοτικών εκλογών τον έριξε στην αγκαλιά της δημοτικής παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ο υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που «έτρεξε» τον προεκλογικό αγώνα του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού και βουλευτής των Σπαρτιατών Γιάννης Δημητροκάλλης συναντήθηκε. με εντολή του Βασίλη Στίγκα όπως είπε ο ίδιος, με στελέχη της παράταξης Μπακογιάννη προκειμένου να υποσχεθεί στήριξη την Δεύτερη Κυριακή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ανταλλάγματα ήταν να δοθούν γραφεία στην δημοτική ομάδα Κασιδιάρη στο κτήριο της οδού Λιοσίων, αποσπάσεις υπαλλήλων όπως και ευνοϊκή μεταχείριση όσων εργάζονται στον Δήμο Αθηναίων και έχουν εκδηλωθεί υπέρ Κασιδιάρη. Όλα τα αιτήματα έγιναν δεκτά από τον απεσταλμένο του Μπακογιάννη στην συνάντηση αυτή.

Δείτε το βίντεο


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !