Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023

Μια μέρα ας μην πάει στο μποτοξάδικο! Η «εξαφανισμένη» Γιάννα Αγγελοπούλου και τα ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσει. Η σκεπή του Καλατράβα στοίχησε πριν 20 χρόνια 130.000.000 ευρώ και το ολοκαίνουριο γήπεδο της ΑΕΚ στοίχησε σήμερα 75.000.000 ευρώ.


edolio5 team

Μπορεί η μιντιακή ασυλία που έχει η Αγγελοπούλου να την έχει εξαφανίσει από τις ευθύνες αλλά κάποια ώρα θα πρέπει να απαντήσει επί της ουσίας για το κόστος των ολυμπιακών αγώνων που είχε αναλάβει και κανείς δεν ξέρει πόσο στοίχησαν. Ας έρθουμε όμως στο πρόσφατο γεγονός που αφορά την στέγη Καλατράβα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει έρθει στο προσκήνιο καθώς το στέγαστρο Καλατράβα φαίνεται ότι έγινε στο πόδι γιατί είχαμε καθυστερήσει το 2004 και υπήρχε κίνδυνος να μην ήταν έτοιμος στην τελετή έναρξης. Έτσι μας έλεγαν τότε!

Κόστισε 130 εκατ. ευρώ με τότε τιμές, πριν από 20 χρόνια όταν με σημερινές τιμές το γήπεδο της ΑΕΚ για παράδειγμα κόστισε 75 εκατ. ευρώ. Τα μισά λεφτά! Λογικά θα έπρεπε να στοιχήσει 5 φορές παραπάνω. Μήπως είναι η ώρα η κυρία Γιάννα να αφήσει τις επισκέψεις στα μποτοξάδικα και να απαντήσει για τα χρήματα που δαπανήθηκαν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και λίγους μήνες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η πτώχευση του Ελληνικού κράτους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !