«Έσπασε» το email του edolio5 από πολίτες! Τα «στραβά μάτια» και η «απαγορευμένη ζώνη» για την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά, η «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο και το όργιο των απίστευτων πολεοδομικών αυθαιρεσιών χιλιάδων τ.μ.. «Είναι βέβαιο ότι η κτηματική υπηρεσία που έχει έδρα στον Πειραιά τα γνωρίζει όλα αλλά κάποιοι βγάζουν τις διακοπές τους χειμώνα καλοκαίρι με χοντρούς φακέλους». Αλήθεια ή ψέματα ;


edolio5 team

Το σταθερό τηλέφωνο του προϊσταμένου της υπηρεσίας 2132118600 μονίμως είναι κατειλημμένο! Μπορεί τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης σε ανώτατο επίπεδο να λειτούργησαν, οι πολίτες που πηγαίνουν για μπάνιο στην «Ακτή του Ήλιου» πληρώνοντας 50 ευρώ την ομπρέλα να μας επιβεβαιώνουν απόλυτα το όργιο πολεοδομικών αυθαιρεσιών, όπου έχουμε παρουσιάσει με σχετικό ρεπορτάζ και χαρακτηριστικές αεροφωτογραφίες, με δεκάδες email που στέλνουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση αλλά δυστυχώς η κτηματική υπηρεσία του Πειραιά που είναι αρμόδια για τον έλεγχο και την εντολή κατεδάφισης  και εδρεύει στην οδό Νικήτα 15 στον Άγιο Διονύσιο Πειραιά, κάνει πως δεν βλέπει. 

Προφανώς θα έχουν τους λόγους τους και ιδιαίτερα ο προϊστάμενος, που θα αξίζει τον κόπο να πάνε οι αρμόδιοι υπάλληλοι κατηγορούμενοι για βαρύτατα αδικήματα αφού δεν πράττουν το αυτονόητο. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει να ζει. Άλλος χορταίνει με ένα σουβλάκι και άλλος έχει συνηθίσει να τρώει αστακομακαρονάδες. Ένα από τα δεκάδες email  που μας έστειλαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα ρεπορτάζ ίσως να περιγράφει μια πραγματικότητα αλλά η άμεση της κτηματικής υπηρεσίας θα αποδείξει την αλήθεια ή το ψέμα του.

Ένα από τα μηνύματα όπου έστειλαν στο ηλεκτρονική ταχυδρομείο του edolio5 χωρίς φυσικά να αναφέρουμε το όνομα του αποστολέα για ευνόητους λόγους:

«Θέλω να σας επιβεβαιώσω απόλυτα όσα γράφετε περί των αυθαιρεσιών για τα παράνομα κτίσματα που υπάρχουν στην παραλία αυτή! Είμαι υπάλληλος του Δήμου Αλίμου και επειδή έχω έκπτωση στην είσοδο πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έχουν κτίσει μια ολόκληρη πόλη. Δεν τους αγγίζει κανένας... Σας δίνω συγχαρητήρια για ρεπορτάζ που κάνετε γιατί κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τα συμφέροντα αυτά. Είναι βέβαιο ότι η κτηματική υπηρεσία που έχει έδρα στον Πειραιά τα γνωρίζει όλα αλλά κάποιοι βγάζουν τις διακοπές τους χειμώνα καλοκαίρι με χοντρούς φακέλους. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στον Άλιμο και εκεί κρυφό καμάρι.»