Η Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή και η ντροπή της συγκάλυψης! Τυφλές προφυλακίσεις - «κουτουρού» για όποιον περνάει από τον πάγκο της ανάκρισης για τον εξευμενισμό της κυβέρνησης στα μάτια του κόσμου. Καμία παραίτηση από το τρίδυμο της ανικανότητας ( Οικονόμου - Κατσαφάδος - Μαυρόπουλος) που ρίχνει τις ευθύνες δεξιά και αριστερά.


edolio5 team

Στο δρόμο για τις φυλακές παίρνουν κατηγορούμενοι για την υπόθεση των σφοδρών επεισοδιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμα 15 κατηγορούμενοι για την καταδρομική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε βάρος φιλάθλων της ΑΕΚ τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Είναι προφανές ότι όποιος κατηγορούμενος περνάει από την ανάκριση οδηγείται σε προσωρινή κράτηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να κάνουν συγκεκριμένες τις κατηγορίες της δολοφονίας. Για τον εξευμενισμό της κυβέρνησης στα μάτια  της Ελληνικής κοινωνίας η Ελληνική δικαιοσύνη φοράει χειροπέδες στην λογική και παίζει το παιχνίδι του Μεγάρου Μαξίμου. Δυστυχώς ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα βρεθεί και θα παραμείνει ατιμώρητος. Πολλές ευθύνες για μια δολοφονία. Η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί. Αντί αυτού όχι μόνο αυτό δεν έχει γίνει αλλά οι ίδιοι ως πολιτικά παχύδερμα διατιμπανίζουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Το παρακράτος των ενστόλων που περιέγραφε σε μια επιστολή του ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Σκούμας μιλούσε για όλα αυτά που ήρθαν. Μια δικογραφία στημένη στα γρήγορα και πρόχειρα. 


Ένα κράτος που δεν λειτουργεί γιατί έχουμε την ατυχία να είναι Αύγουστος. Αλίμονο μας!