Το πρωτοσέλιδο - αφιέρωμα από τον Στέφανο Χίο για τον Καρατζαφέρη με πολύ αγάπη! Η αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για τα εκατομμύρια ευρώ που έκρυψε σε Offshore ο διαφημιστής του Μητσοτάκη. «Για όλα φταίει η νεκρή λογίστρια μου» έλεγε στο δικαστήριο καμπουριασμένος και ντροπιασμένος με τα μάτια στο πάτωμα ζητώντας έλεος από την έδρα.


eodlio5 team

Ποτέ δεν είχαμε δημοσιογραφικό κόμπλεξ για αποκλειστικά ρεπορτάζ και όλες τις άλλες «παιδικές ασθένειες» που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Παρά το γεγονός ότι την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη την είχαμε παρουσιάσει στο edolio5 πριν αρκετό καιρό  είδαμε σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» να την έχει στα μανταλάκια των περιπτέρων. Η μόνη εφημερίδα που το έκανε ενώ το ξέρουν όλοι.

 Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αργά ή γρήγορα γίνεται αντιληπτό από όλους. Η απορία μας είναι αν πλέον αν ο διαφημιστής του Μητσοτάκη θα μπορεί να λέει ότι αθωώθηκε από την υπόθεση αυτή σε «μουγκούς» δημοσιογράφους όταν τον καλούν για να πει ότι ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός του αιώνα. Τους βλέπει η ντροπή και ντρέπεται!

 Δεν υπάρχει χειρότερη και πιο ατιμωτική καταδίκη για έναν πολιτικό, ακόμη και της κατηγορίας Καρατζαφέρη, να έχει βρεθεί με αδήλωτα εκατομμύρια στην πλάτη και να συνεχίζει να παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής. Το μεγαλύτερο κατάντημα όμως είναι για αυτούς που χρησιμοποιούν «τέτοιους» ως μπαστούνια προκειμένου να κρατηθούν όρθιοι λίγο πριν οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.