Τους πήραν χαμπάρι! Ένα δεκανίκι παντός καιρού για την κυβέρνηση και η πρεμούρα των αποστατών της «Ελληνικής Λύσης» να πιάσουν στασίδι! Τα «ορφανά» του «Mr Offshore» που μπήκαν στα ψηφοδέλτια του π. εισαγγελέα Καννελόπουλου. Τα «γαλλικά» στον Μητσοτάκη από τον «Κολοτούμπα» (μέχρι εχθές τον υμνούσε) επειδή δεν τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Του Άρη Σπίνου

Ζούμε ωραίες στιγμές και απολαμβάνουμε την προσπάθεια του γνωστού πλέον, εκτός από το επίθετο που του έχει κολλήσει η νεότερη πολιτική ιστορία «κολοτούμπας» και ως  «Mr Offshore» λόγο της γνωστής καταδίκης του,  να ενισχύσει με ότι στελέχη του είχαν απομείνει και ήταν ξεχασμένα σε διάφορα χωριά της Ελλάδος, το κόμμα ΕΑΝ του πρώην εισαγγελέα Καννελόπουλου.

Το γέλιο βέβαια που δημιουργείται όταν κανείς παρακολουθεί τις εκπομπές του «πολιτικού κολοτούμπα» δεν έχει προηγούμενο αφού μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου επικρατείας, στο οποίο ο Γρηγόρης Δημητριάδης του είχε υποσχεθεί ότι θα συμμετάσχει και διαπίστωσε ότι τον δούλεψαν ψιλό γαζί, ασκεί σκληρή κριτική σε αυτόν που μέχρι εχθές υμνούσε ως τον καλύτερο πρωθυπουργό του αιώνα. Είναι πασιφανές πλέον ότι ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Καννελόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου, τον οποίον ελπίζουν ως κυβερνητικό μαξιλαράκι εάν, ιδιαίτερα δύσκολο, να μπει στην Βουλή. Η διαφήμιση που απέκτησε το όνομα του εκμεταλλευόμενος το κόμμα Κασιδιάρη ήρθε η ώρα να εξαργυρωθεί αν και όπως φαίνεται το «σχέδιο» το έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο π. βουλευτής της Ελληνικής Λύσης που κατηγορήθηκες ως αποστάτης ζήτησε από τον Κανελλόπουλο να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αλλά δεν έγινε δεκτό αντίθετα με την «βοηθό» του που πήρε μια θέση σε ψηφοδέλτιο.