Έτσι εξηγούνται όλα με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις! Το νέο «πατριωτικό» κόμμα και το «σπρώξιμο» από τον «κοντό» εφοπλιστή με τα κακουργήματα στην πλάτη. Το ραντεβού στην Βουλιαγμένη, η σακούλα με τα 50ευρα και οι υποσχέσεις για τις δίκες που έρχονται.


Του Άρη Σπίνου

Είπαμε και εμείς να πάμε για καφέ σε ένα ωραίο παραλιακό μαγαζί που το βρέχει η Θάλασσα το μεσημέρι της Τετάρτης. Τι είδαν τα μάτια μου όμως ;

Σε ένα τραπέζι καθόταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος υπόδικος «κοντός» εφοπλιστής με αρκετά κακουργήματα στην πλάτη να συνομιλεί με τον νέο «εθνοσωτήρα» που ξαφνικά οι δημοσκοπήσεις ανακάλυψαν ότι είναι ένα βήμα πριν πάρει... αυτοδυναμία! Στην παρέα ήταν και ο δικηγόρος του υπόδικου μαζί με 2 συνεργάτες του που όπως διαπίστωσα αργότερα συμπεριλαμβάνονται και στο ψηφοδέλτιο του νέου «ηγέτη». Έλεγα και εγώ βρε που βρίσκει λεφτά το παλικάρι και κάνει τον καμπόσο! Έτσι εξηγούνται όλα. Τώρα αν ρωτάτε γιατί ο δυστυχής «κοντός» εφοπλιστής αποφάσισε να ακουμπήσει τις μάρκες του σε κουτσό άλογο μάλλον η απάντηση θα πρέπει να δοθεί μέσα από τις υποσχέσεις για «πιασμένες» δίκες που τον αφορούν. Οι σχέσεις του «ηγέτη» με 2 - 3 δικαστές είναι ξακουστές! Στο τέλος βέβαια που θα κλαίει τα λεφτά όταν θα δει το βράδυ των εκλογών το κοντέρ να γράφει 0,3% θα είναι αργά.