2 κουίζ για μυημένους! Ο «κοντός» υπουργός με την ερωμένη που τον απειλεί για να αυξήσει το μηνιάτικο και η κυρία που διασύρει μεγαλοεφοπλιστή για τα προσόντα του περιφέροντας μια φωτό.


Του Άρη Σπίνου

Επειδή όσο πλησιάζουμε στις κάλπες των εθνικών εκλογών γίνεται λόγος πολύς σχετικά με παράγοντες της κεντρικής εξουσίας, νταραβεριτζήδες, λαμόγια και αξιοσέβαστες κυρίες που με το δυνατό τους «χαρτί» κάνουν τους άντρες να σέρνονται πίσω τους, σας ενημερώνω σήμερα για 2 «θεματάκια» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σήμερα μόνο ως προς τις κυρίες.

Είμαι σίγουρος ότι θα τους καταλάβετε πολύ γρήγορα αν βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Έχουμε πει ότι το edolio5 δεν είναι για τους τεμπέληδες της σκέψης. 

Κουίζ 1: Ποιος υπουργός (κοντός) έχει ζητήσει από την ερωμένη του να σταματήσει να ενημερώνει τους δημοσιογράφους με υλικό που μπορεί να του στοιχήσει την επανεκλογή του; Της έχει υποσχεθεί προαγωγή στην περιφέρεια που την διόρισε.

Κουίζ 2: Για ποιον μεγαλοεφοπλιστή, η κυρία που πρόσφατα έφυγε από δίπλα του τον διασύρει για τα ελλιπή προσόντα που έχει και δείχνει φωτογραφίες επί του αληθούς;