Αυτή είναι η γυναίκα - δικηγόρος που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή Γεωργούλη για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση! Εργαζόταν στην ευρωπαϊκή επιτροπή και είχε «ιδιαίτερη σχέση» με τον ηθοποιό.


edolio5 team

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ευρωβουλευτή εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ για παρενόχληση.
Η Ελένη Χρονοπούλου εργάζεται στην Κομισιόν, ενώ υπήρξε υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου και κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση δρομολογώντας εξελίξεις με τον δημοφιλή ηθοποιό.

Καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έχει υποβληθεί για το περιστατικό προ τριετίας.

Οι βελγικές αρχές κάνουν έρευνα με φόντο την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι έχει γίνει αίτημα για άρση της ασυλίας από τις βελγικές αρχές. Την υπόθεση αναλαμβάνει η νομική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα στάδια για την άρση της ασυλίας ενός ευρωβουλευτή. Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι το αίτημα για άρση της ασυλίας αφορά υπόθεση παρενόχλησης σε γυναίκα.

«Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων» ανέφερε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μέτσολα.