Το πάρτι του εκδότη που έρρεε η σαμπάνια και η ουρά των καλεσμένων για μια χειραψία με το «γεμάτο πορτοφόλι»! Αυτά είναι τα 3 ονόματα των εφοπλιστών που έχουν αναστατώσει τους πάντες με τα Deal που κάνουν στα ΜΜΕ στις τράπεζες και τις κατασκευές.


Του Άρη Σπίνου

Ο σερβιτόρος, πληροφοριοδότης του edolio5, που συμμετέχει σε ένα από τα πιο Leader Catering της Αθήνας μας έδωσε πάλι μια καρατσεκαρισμένη πληροφορία. Την προηγούμενη εβδομάδα ένα βράδυ σε ένα πάρτι γενεθλίων, ενός εκδότη παρέλασαν άπαντες. Η είδηση όμως είναι άλλου.

Πέραν του πολύ καλού κλίματος που επικρατούσε εκείνο που πραγματικά έκανε εντύπωση ήταν η αντιμετώπιση των παρισταμένων επιχειρηματιών, χρηματιστών, ανθρώπων της αγοράς, στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Εξάρχου!

Στην κυριολεξία «έκαναν ουρά» για να τον χαιρετίσουν, για να καταθέσουν διαπιστευτήρια, να αποσπάσουν μια κουβέντα έστω ή να κάνουν μια γνωριμία! Ο ένας έλεγε στον άλλον να τον βγάλει φωτογραφία μαζί με τον Εξάρχου. Όταν αλλάζουν τα πράγματα αλλάζουν και οι συμπεριφορές.

Ο όμιλος Εξάρχου- Μπάκου – Καϋμενάκη, (με όποια σειρά και αν βάλετε τα ονόματα) ιδίως μετά τα 2 μεγάλα deals με Άκτωρα και Attica Bank, που τους ανεβάζουν το status στα ύψη και τους καθιστούν νέους ισχυρούς παίκτες του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την «εισβολή» στα media που ήδη πραγματοποιείται!