Η πρόκληση στο μεγαλείο της! Τα γενέθλια της χλιδής και της άφθονης σαμπάνιας στο Κάϊρο (που κράτησαν 2 μέρες) και οι παρουσιάστριες των πρωινάδικων που έδωσαν το παρόν και παριστάνουν τις "δακρύβρεχτες" για την κοινωνία που υποφέρει.


edolio5 team 

Μπορεί κάθε πρωί οι εκπομπές των καναλιών να χύνουν ποτάμια από δάκρυα και οι παρουσιάστριες να παριστάνουν τις λυπημένες για την κοινωνία που υποφέρει αλλά όπως φαίνεται είπαν να κάνουν ένα διάλλειμα από τα δάκρυα τους.

Η όμορφη π. παρουσιάστρια Χρουσαλά και πρώην μοντέλο έκλεισε στις 11 Μαρτίου τα 40 και αφού γιόρτασε πρώτα prive με την οικογένειά της, το Σαββατοκύριακο διοργάνωσε ένα ταξίδι με το σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και αγαπημένους φίλους στο Κάιρο. Όλα πληρωμένα για όλους!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κουμπάρα της Καλομοίρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Δέσποινα Καμπούρη που είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Νικόλ Παναγιώτου, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάνος Μαγιάτης με τη σύζυγό του, η Μαίρη Βυτινάρος, η Δήμητρα Λαζαράτου με την οποία, επίσης είναι κουμπάρες, η Σίλια Κριθωριώτη, ο αδερφός της Θανάσης Χρουσαλάς και άλλοι πολλοί οι οποίοι δέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή της Μαριέττας Χρουσαλά. Τώρα προφανώς που γύρισαν θα αρχίσουν πάλι τις δακρύβρεχτες εκπομπές για την κοινωνία που υποφέρει.

Το διήμερο εορτασμών της Μαριέττας Χρουσαλά για τα γενέθλιά της συνεχίστηκε το βράδυ του Σαββάτου με ένα πάρτι- υπερπαραγωγή στον κλειστό χώρο του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε η dream team προσκεκλημένων της πάλαι ποτέ εστεμμένης