Η απελπισία του Μητσοτάκη "ξέθαψε" τον Καρατζαφέρη που δεν έχει πλέον οπαδό ούτε την τηλεφωνήτρια του ΑΡΤ! Τον περιφέρουν στα κανάλια με στημένες ερωτήσεις για να βρίζει τον Βελόπουλο και να λέει ότι ο πρωθυπουργός είναι ο "καλύτερος του αιώνα". Η αμετάκλητη καταδίκη του για το πόθεν έσχες και τα ψέματα πως δήθεν έχει αθωωθεί.

Του Άρη Σπίνου

Τι κάνει ο άνθρωπος όταν είναι απελπισμένος! Μόνο γέλιο προκάλεσε η τηλεοπτική εμφάνιση του κυρ Γιώργη στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όπου ενημέρωσε τον Ελληνικό λαό ότι "ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός του αιώνα".

Μια κίνηση απελπισίας από το Μέγαρο Μαξίμου αφού είναι γνωστό ότι πλέον ο Καρατζαφέρης δεν έχει ούτε έναν οπαδό! Είπε μάλιστα ότι θα κάνει και περιοδείες για να ενισχύσει την Νέα Δημοκρατία! Όσοι βέβαια ξέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μόνο θλίψη τους προκάλεσε αυτό που είπε.  Η ουσία της εμφάνισης του σε πανελλήνιας εμβέλειας σταθμό  ήταν να συκοφαντήσει και να μιλήσει απαξιωτικά για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. Είναι κρίμα τέτοιο κατάντημα σε τέτοια ηλικία. Η πλάκα είναι πως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει αθωωθεί για την γνωστή υπόθεση με τα τσουβάλια με λεφτά που είχε ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες και βρέθηκαν σε Off Shore. Η αλήθεια φυσικά είναι πως ο Καρατζαφέρης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα και οριστικά όπως έχει παρουσιάσει το edolio5 με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.