14 και 15 Ιανουαρίου το πρώτο συνέδριο της Ελληνικής Λύσης! "Όλα τα όργανα του κόμματος και η ηγεσία του θα εκλεγούν από την βάση" είπαν στο edolio5 στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Βελόπουλου. "Με πάσα δύναμη και πάσα ισχύ" κινητοποιείται η κομματική μηχανή σε όλη την Ελλάδα ενόψιν των εκλογών.

edolio5 team

Μετά την ολοκλήρωση των 2 προ συνεδριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει προγραμματιστεί το πρώτο συνέδριο της Ελληνικής Λύσης από την ίδρυση της να διεξαχθεί στις 14 και 15 Γενάρη.

"Όλα τα όργανα του κόμματος και η ηγεσία του θα εκλεγούν από την βάση" είπαν στο edolio5 στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Βελόπουλου. Είναι προφανές ότι μπροστά στην τελική ευθεία των Εθνικών Εκλογών η Ελληνική Λύση κινητοποιεί με "πάσα δύναμη και πάσα ισχύ" την κομματική της μηχανή σε όλη την Ελλάδα. Κεντρική επιτροπή, επικουρικά όργανα διοίκησης του κόμματος αλλά και η ηγεσία με θεσμική ανάδειξη και της θέσης αντιπροέδρου θα τεθούν σε ετυμηγορία με εκλογή από την κομματική βάση. "Σύμφωνα με το καταστατικό της Ελληνικής Λύσης όλα γίνονται στην ώρα τους και καταγράμμα της ιδρυτικής διακήρυξης" είπε στο edolio5 στενός συνεργάτης του Κ. Βελόπουλου.