Το πρωί δίδασκαν σε δημοτικό σχολείο της Δυτικής Αθήνας και το βράδυ μοίραζαν κοκαΐνη! Ζευγάρι δασκάλων ήταν μέλη σε διεθνή εγκληματική οργάνωση. Οι 11 συλλήψεις και η πληροφορία στην DEA "εκ των έσω".


edolio5 team

Ζευγάρι δασκάλων, ηλικίας 29 ετών ο άνδρας και 28 η γυναίκα, που διδάσκουν σε σχολείο της Δυτικής Αττικής, είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ των 11 συλληφθέντων που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, το κύκλωμα, που εισήγαγε κατεργασμένη κάνναβη από την Ισπανία στην Ελλάδα και τη διακινούσε στη συνέχεια, μαζί με κοκαΐνη, στην Αττική, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε μετά από ενδελεχή και συστηματική έρευνα να εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείτο στην συστηματική εισαγωγή ποσοτήτων κατεργασμένης κάνναβης από την Ισπανία στην χώρα μας και στην εν συνεχεία διακίνηση κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η αποδόμηση του εγκληματικού κυκλώματος επιτεύχθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από την DEA ενώ στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 9 μέλη της οργάνωσης.