Επισπεύδονται οι εκλογές για να προλάβει η κυβέρνηση τα "ηχητικά ντοκουμέντα" των παρακολουθήσεων! Οι υποκλοπές θα κυριαρχήσουν στην προεκλογική περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει. Τον Ιανουάριο προγραμματίζει το Μαξίμου να ανακοινώσει την ημερομηνία της κάλπης.


Του Άρη Σπίνου

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, με κυρίαρχο το θέμα των υποκλοπών "φέρνουν πιο κοντά" την κάλπη της εκλογικής αναμέτρησης.

Υπό το πρίσμα αυτό, μολονότι ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της θητείας, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαιώνουν το edolio5 ότι οι εκλογές θα επιταχυνθούν και θα προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι λένε τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας! Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες τον Ιανουάριο θα ξέρουμε την ημερομηνία των εκλογών.

Η αδιαμφισβήτητη κυριαρχία Μητσοτάκη παρά την πίεση προς αυτή την πλευρά από τα ΜΜΕ ξεθωριάζει, υπό το βάρος των αποκαλύψεων που γίνονται καθημερινά για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης. Η πόλωση που θα γίνει η προεκλογική αντιπαράθεση θα είναι άνευ προηγουμένου. Αυτό που φοβάται η κυβέρνηση και θέλει να προλάβει είναι την διαρροή ηχητικών ντοκουμέντων που θα δουν το φως της δημοσιότητας, προερχόμενα από τηλεφωνικές υποκλοπές. Γίνεται αντιληπτό ότι η παρέμβαση της δικαιοσύνης θα είναι άμεση σε κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτό οι κάτοχοι των ηχητικών μεθοδεύουν "φόρμουλα" για την δημοσιοποίηση τους. Δεν αποκλείεται πάντως τα ντοκουμέντα αυτά να τα ακούσουμε από το μικρόφωνο της Βουλής!