OLYMPICO VISION! Το όραμα όλων των Ελλήνων για να ανάβει η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων πάντα στην Ελλάδα και η "ιερή" προσπάθεια με επιμονή και πίστη για να γίνει πραγματικότητα από την Τιτή Ντολαπτσή.



Του Άρη Σπίνου

Η Olympico Vision είναι η φωνή του οράματος όλων εκείνων που θα ήθελαν να δουν τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων να ανάβει μόνιμα από την πατρίδα του, από τη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την Ελλάδα μας. "Αν μοιράζεστε αυτό το όραμα μαζί μας, μπορείτε να γίνετε φίλος της ομάδας μας και να μας βοηθήσετε να ενισχύσουμε τη φωνή μας.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!". Αυτό είναι το σύνθημα μιας μεγάλης πανεθνικής προσπάθειας που ηγείται η κ. Θεοτόκη Ντολαπτσή. Ο φορέας "Olympico Vision" δημιουργήθηκε το 2020 από την Θεοτόκη Ντολαπτσή όπου ήταν η συνέχεια της έμπνευσης που είχε ο Κωσταντίνος Καραμανλής προκειμένου να διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες πάντα στην Ελλάδα, κάθε φορά από διαφορετική χώρα

Αποστολή του φορέα είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου ρεύματος υποστηρικτών, η ανάληψη δράσεων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών με αξιόπιστους φορείς της κοινωνίας των πολιτών διεθνώς, ώστε να συμβάλλουν στην προώθηση και υλοποίηση της ιδέας αυτής.

Με καθημερινή δουλειά και κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, με συνεχή επαφή των μελών , με συγκρότηση ομάδων εργασίας, με εκστρατεία ενημέρωσης σε σχολεία, δήμους, με ομιλίες και οποιοδήποτε άλλο τρόπο για τις αξίες του Ολυμπισμού και τα οφέλη της ιδέας μας για την Ελλάδα, εκστρατεία ενημέρωσης όλων των εμπλεκόμενων με τον Πολιτισμό, Αθλητισμό και Τουρισμό φορέων, εντός και εκτός Ελλάδας, με ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας με εθνικούς και διεθνής φορείς με ίδιους ή συγγενείς σκοπούς η Θεοτόκη Ντολαμτσή έχει αφιερώσει την καθημερινότητα της για το σκοπό αυτό. Μια μητέρα τριών παιδιών που βρίσκει χρόνο προκειμένου να πείσει για την υλοποίηση μιας μεγάλης Εθνικής Ιδέας.