Μώλωπες και αίματα στο πρόσωπο του! Σε εξέλιξη οι έρευνες, με πολλά ερωτηματικά, για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη που βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του. Οι αξιωματικοί - ερευνητές περιμένουν ότι θα "μιλήσει" το κινητό του τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του.


edolio5 team

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη μέσα στο σπίτι του στην οδό Κύπρου, στην πλατεία Αμερικής.

Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών διενεργούν αυτοψία στο διαμέρισμα του ιερέα ενώ αναζητούν και κάποιο σημείωμα που ενδεχομένως άφησε πίσω του ο αρχιμανδρίτης λίγο πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Από την έρευνα που έχει γίνει μέχρι αυτή την ώρα τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών δεν έχουν διαπιστώσει ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα όπως επίσης δεν φαίνεται να υπήρχε μέσα στο σπίτι και κάποιο άλλο πρόσωπο όταν ο ιερέας απαγχονίστηκε με την ζώνη του. Έρευνα θα γίνει και στο κινητό του τηλέφωνο καθώς αναζητούν μήνυμα ή συνομιλία που θα μπορούσε να είχε με κάποιο πρόσωπο στο οποίο να είχε αναφέρει τι τον απασχολεί.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και έχουν αρκετά στοιχεία για την προσωπική ζωή του ιερωμένου αλλά και για τις δραστηριότητες του. «Έχουμε σχηματίσει μια καλή εικόνα για τα άτομα που έβλεπε ή συναντούσε και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε αν σε κάποιον είχε πει τους λόγους που αποφάσισε να αυτοκτονήσει ή αν τον απασχολούσε κάτι» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας.

Αν και η πρώτη εικόνα που είχε ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για πράξη αυτοχειρίας ωστόσο υπήρξαν κάποια σημάδια τα οποία απαιτούν περεταίρω έρευνα. Τελικές απαντήσεις θα δοθούν το Σάββατο όταν θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία η νεκροτομή του ιερέα.