Οι υπουργοί που κυνηγούσαν τις μύγες για να μην ενοχλούν την Μαρέβα και έσβηναν το κραγιόν από το μάγουλο της! Ρεσιτάλ υποτέλειας στην "κυρία του κυρίου" κατά την τελετή για τα εγκαίνια (ο θεός να τα κάνει) του Ελληνικού.


Του Άρη Σπίνου

Μεγάλες δόξες γνώρισε χθες κατά την τελετή εγκαινίων (ο θεός να τα κάνει εγκαίνια) του Ελληνικού η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση!

Χωρίς ίχνος υπερβολής, όλο το υπουργικό συμβούλιο υπέβαλε τα σέβη του στη σύζυγο του πρωθυπουργού, η οποία κατέδειξε ότι αποτελεί την ισχυρά κυρία της οικογένειας Μητσοτάκη σε πείσμα της Ντόρας Μπακογιάννη που έχει σκεπαστεί από την σκιά της.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο πρώην υπουργός, πήγε και καθάρισε με το χέρι του το κραγιόν από το μάγουλο της συζύγου του πρωθυπουργού, ως μια ένδειξη φιλοφρόνησης και υποτέλειας! Όλα αυτά μπροστά στις κάμερες. Αν ήθελαν ας έκαναν και αλλιώς. 'Έμαθα ότι ένας άλλος υπουργός είχε διπλώσει μια εφημερίδα και είχε στήσει καρτέρι με τα μάτια του μη τυχόν και πετάξει κάποια μύγα και ενοχλήσει την κυρία του κυρίου.