Τα τραπεζώματα του Αμερικανού Πρέσβη Τζόρτζ Τσούνη σε "πρόθυμους" βουλευτές! Οι 2 κυρίες της Πρεσβείας που είναι παρούσες πάντα και το φαγοπότι που έγινε με Τσίπρα και Σαμαρά. Οι διαρροές που καίνε του συνδαιτυμόνες για να μην παίζουν σε άλλο γήπεδο.


Του Άρη Σπίνου

Σε αυτή την χώρα τίποτα δεν μένει κρυφό. Ειδικά τα τσιμπούσια που γίνονται στην Ροτόντα της Αμερικανικής Πρεσβείας. Δείπνα γνωριμίας κάνει όπως μαθαίνω ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης που όπως είναι γνωστό είναι και Ελληνοαμερικανός. Του αρέσει το καλό φαγητό και άρα φροντίζει πολύ για αυτό.

Έτσι όπως μαθαίνουμε παρέθεσε δείπνο στον Αλέξη Τσίπρα και στον διπλωματικό Σύμβουλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Καλπαδάκη, ενώ μετά από μερικές μέρες ακολούθησε και δεύτερο γεύμα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μαζί με 2-3 γνωστά στελέχη του προερχόμενα από τον χώρο της δεξιάς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. Μας είπαν ακόμα ότι μέχρι σήμερα σε γκρουπάκια 4 ατόμων έχει φάει με 30 περίπου βουλευτές.

Η πλάκα είναι ότι τα γεύματα αυτά τα διαδίδουν "καταλάθος" οι 2 κυρίες που είναι πάντα παρούσες στα τραπέζια. Τους εκθέτουν κανονικότατα για να ξέρουν και οι κάτοικοι του γυάλινου κτηρίου εάν οι παρέες του παίζουν και αλλού μπάλα.