Οι 2 κρυφές δημοσκοπήσεις! Την "πλάτη" του Βελόπουλου βλέπει ο Ανδρουλάκης σε 13 νομούς. "Στήθος με στήθος" στην Α' Αθηνών ενώ στην Βόρεια Ελλάδα η Ελληνική Λύση έχει "κλειδώσει" ως τρίτο κόμμα με 12%.



edolio5 team

Το κλάμα που θα πέσει το βράδυ των εκλογών δεν θα έχει προηγούμενο. Έπεσαν στα χέρια μας 2 νέες δημοσκοπήσεις που δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας και άρα σημαίνει ότι προσεγγίζουν την αλήθεια! Στην Α’ Αθηνών καταγράφουν το κόμμα Ανδρουλάκη περίπου στο 7% ενώ η Ελληνική Λύση αγγίζει το ίδιο ποσοστό με 6,8%.

Να φανταστεί κανείς, κρίνοντας από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έχει συνεχώς άνοδο ενώ το "μαγαζί" του νεαρού ευρωβουλευτή συνεχώς πτώση. 

Αυτό όμως που συμβαίνει σε νομούς εκτός Αττικής δεν έχει προηγούμενο. Σημειώνεται τεράστια άνοδος στη Δυτική Μακεδονία στο κόμμα Βελόπουλου  όπου κινείται σε επίπεδα άνω του 10% ενώ ο Ανδρουλάκης δεν ξεπερνάει το 8%. Υποθέτω ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που είδαμε τον Μητσοτάκη να περιοδεύει σε νομούς όπως η Ημαθία και η Πέλλα που είναι ζήτημα αν είχε πάει άλλη φορά. Να σας πούμε πάντως ότι στην Βόρεια Ελλάδα η Ελληνική λύση έχει κλειδώσει ως 3ο κόμμα και είναι προφανές ότι αυτό θα παρασύρει αέρα νίκης και στην υπόλοιπη χώρα. Τουλάχιστον σε 13 νομούς μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ "βλέπει την πλάτη" του Κυριάκου Βελόπουλου.