Δικογραφία - βόμβα για τον Δήμο Αλίμου! Εργάτες καθαριότητας σε ρόλο δημοτικών αστυνομικών (!) ελέγχουν καταστήματα. Έρχεται βροχή μηνύσεων από επιχειρηματίες που δεν το γνώριζαν.


edolio5 team

Το είδαμε και αυτό! Σύμφωνα με έγγραφα που έχουμε στην διάθεση μας και βρίσκονται ήδη στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας, για τα οποία έχει υπάρξει και ενημέρωση του πανελλήνιου συλλόγου δημοτικών αστυνομικών, ο Δήμος Αλίμου με γνώση των όσων συμβαίνουν από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, λειτουργεί κάτω από παράδοξες διαδικασίες ως προς τον ρόλο της δημοτικής αστυνομίας. Όπως προκύπτει από την καταγγελία, εργάτες καθαριότητας που κατονομάζονται, φορούν διακριτικό γιλέκο με την στάμπα "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" και μπαίνουν σε παραλιακό κατάστημα, συνοδεία καμερών προκειμένου να κάνουν έλεγχο! Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 που συνόδευε το κλιμάκιο του δήμου μαζί με "δημοτικούς αστυνομικούς" κατέγραψε σε πλάνο την επίσκεψη αυτή όπου και δημοσιεύουμε. Το όνομα του υπαλλήλου ΑΡΘΟΥΡΣ ΑΝΤΟΝΥ (με το κίτρινο γιλέκο) σύμφωνα με καταστάσεις μισθοδοσίας του Δήμου φέρεται ως υπάλληλος καθαριότητας, ενώ στην φωτογραφία συνοδεύεται (!) από τον δημοτικό αστυνομικό του δήμου Κουρμουλάκη Ελευθέριο. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με φωτογραφία  που επίσης δημοσιεύομε και παρίσταται και ο δήμαρχος! Όπως πληροφορηθήκαμε για την συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και οι εμπλεκόμενοι καλούνται με εντολή εισαγγελέα από το ΑΤ Αλίμου για εξηγήσεις.

Είναι προφανές πως οι επιχειρηματίες που έχουν υποστεί έλεγχο από αναρμόδιους υπαλλήλους με άλλο ρόλο ή ακόμη και αν τους επισκέφτηκαν παραπλανώντας τους για την ιδιότητα τους θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη με σωρεία μηνύσεων σε βάρος τους, όπως μας ενημέρωσαν στα πλαίσια του ρεπορτάζ.  Το edolio5 θα φιλοξενήσει την άποψη του δημάρχου αφού παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί του.