(Ν3) Τα 3 "πρακτόρια" της ΕΥΠ "πρώτη μούρη" στο Facebook! Η "Μαρίνα Pacman" που είναι μεταφράστρια, το γραφείο κηδειών, ο ειδικός φρουρός και ο σύζυγος διοικητής μονάδας "Τουρκοκατοικημένης" περιοχής.


Του Άρη Σπίνου

Όπως μαθαίνουμε, σύμφωνα με όσα έχουμε στην διάθεση μας, τουλάχιστον 49 στελέχη της ΕΥΠ διατηρούν λογαριασμούς με το πραγματικό τους όνομα στο Facebook. Το ρεπορτάζ αυτό αποσκοπεί μη τυχόν και βάλουν μυαλό και πλέον αυτή η συνήθεια της εποχής, για αυτούς τουλάχιστον, αποτελέσει παρελθόν αν και είναι πολύ αργά. Η Marina Pacman,όπως είναι το καλλιτεχνικό της στο facebook,σήκωσε παντιέρα και προχωρά βήμα γοργό ώστε από μεταφράστρια/σύντροφος υποδιοικητή κλιμακίου της ΕΥΠ σε πολύ ευαίσθητη περιοχή να ανελιχθεί όσο πιο ψηλά γίνεται! Και αφού μας ενημερώνει για τις υπηρεσιακές μεταβολές της,εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε όπως οι διαδικτυακοί της φίλοι: Και εις ανώτερα!

Και ενώ όλα αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν στον κόσμο της Κατεχάκη, εκείνο το παλικάρι στο Διδυμότειχο,το καμάρι όχι της φυλής του αλλά του Προξενείου, έχει υλοποιήσει όλα τα επαγγελματικά του πλάνα. Και γραφείο κηδειών άνοιξε, και νεκροφόρα πήρε και αλωνίζει αεράτος! 

Στον δε νομό Έβρου,τα ηνία του κλιμακίου έχει αναλάβει ένα πουλέν της διοίκησης, αστυνομικός-πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος διατηρεί και σελίδα στο Facebook με τα πραγματικά του στοιχεία (Γ.Χ).