"Βόμβες ναπάλμ" ετοιμάζεται να ρίξει ο Βελόπουλος μόλις ανοίξει η Βουλή για την υπόθεση των υποκλοπών! Οι 17 βουλευτές που είχαν "κοριό", η σιωπή των κομμάτων και των ΜΜΕ αλλά και τα ονόματα των "εγκεφάλων" που χειριζόντουσαν το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator.


edolio5 team

Όποιος παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, σε δημόσιες δηλώσεις του, εύκολα διαπιστώνει με τις αιχμές που αφήνει ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών. Όπως είπε στο edolio5 στενός συνεργάτης του: "... όσα θα πει ο Βελόπουλος στην Βουλή για την υπόθεση αυτή δεν έχουν ξανά ακουστεί. Θα κατανομάσει τους χειριστές του Predator με το ονοματεπώνυμο τους και φυσικά θα μιλήσει με αποδεικτικά στοιχεία και για τους 17 βουλευτές, τουλάχιστον, που ήταν υπό παρακολούθηση.". Με όλα αυτά αναμένουμε να ανοίξει η βουλή 22 Αυγούστου για τα περαιτέρω.

Εξάλου χθες 18 Αυγούστου η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση που φωτογραφίζει την στάση που θα κρατήσει


"Για άλλη μία φορά Ν.Δ., ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Η επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών, η ενεργειακή ακρίβεια διαλύει την εθνική οικονομία, νοικοκυριά και επιχειρήσεις οδηγούνται στην φτωχοποίηση, αλλά τα τρία κόμματα ασχολούνται με θέματα που θα μπορούσαν να τα έχουν επιλύσει όλα τα χρόνια που κυβέρνησαν.

Ο λόγος που αυτή η σκανδαλώδης κατάσταση υφίσταται ακόμα είναι διότι Ν.Δ., ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ως «παραμάγαζο» για τις κομματικές δουλειές τους.

Σήμερα, χρησιμοποιούν την υπόθεση των υποκλοπών για να εξυπηρετήσουν όχι το εθνικό, αλλά το κομματικό τους συμφέρον.

Η απόδειξη είναι ότι μόνον η Ελληνική Λύση αναφέρεται στο τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας κατά της Ελλάδας με τις 17 περιπτώσεις παρακολούθησης Ελλήνων βουλευτών.

Μόνον η Ελληνική Λύση πολιτεύεται με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές."