Το δημοσίευμα του edolio5 και η απάντηση του Ομίλου Μήτσου! Η αλήθεια για την εμπλοκή τους με την δικαιοσύνη και η αθώωση πατέρα και γιού για όσα κατηγορήθηκαν από το πρωτόδικο δικαστήριο.


Του Άρη Σπίνου

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και θα το γράφουμε διαρκώς ότι η δημοσιογραφία του edolio5 δεν χαρακτηρίζεται ούτε από εμπάθεια ούτε από στοχευμένη κριτική. Σε δημοσίευμα μας στις 21/6 αναφέραμε: 

"Ιδού η δικογραφία για τον "Mr Silk Oil"! Οι "μισές αλήθειες" του Ομίλου Μήτσου για την εμπλοκή πατέρα και γιου στην "παρέα Καραγιάννη" που περιγράφονται στο βούλευμα για τις κακουργηματικές κατηγορίες που αποδόθηκαν σε 16 άτομα αλλά και στους ίδιους."

Σχετικά με το δημοσίευμα αυτό από τον νομικό σύμβουλο του Ομίλου Μήτσου κύριο Ηλία Πετρόχειλο, μας έγινε γνωστό ότι , δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα.

Τούτο δε, απόκλειστικά από εσφαλμένη ενημέρωση μας, αφού όπως προκύπτει από δικαστικά έγγραφα που έχει η οικογένεια στην διάθεση της, τα αναφερόμενα πρόσωπα, πατέρας και γιός Μήτσου, κηρύχθηκαν αθώοι για τις αποδιδόμενες σε αυτούς πράξεις που αναφερόντουσαν στο παραπάνω δημοσίευμα μας.

Είναι γνωστό ότι η ιστοσελίδα μας είναι σταθερά προσηλωμένη στην δημοσιογραφική δεοντολογία και στην αλήθεια, και με αίσθημα ευθύνης, μόλις λάβαμε την σχετική ενημέρωση, απαναρτήσαμε το παραπάνω δημοσίευμα και κάνουμε την παρούσα επανόρθωση ως οφείλουμε. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι είχαμε μια ανθρώπινη και πολύ φιλική συζήτηση με τον Αναστάσιο Μήτσου που θέλησε, παρά το γεγονός ότι πενθεί βαρύτατα για τον χαμό του δολοφονημένου γιου του, να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του. Είναι αυτονόητο ότι εκφράζουμε όλοι οι συνεργάτες του edolio5 τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Μήτσου.