Ο ξυλοδαρμός του ξενοδόχου Κουσαθανά, ο Αλβανός εραστής, ο γείτονας Φλώριος Ασημομύτης που είχε φάει και αυτός ξύλο (!) και οι εκβιασμοί! Οι ροζ φωτογραφίες που έστειλαν στο edolio5 επιφανούς στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης της Μυκόνου.


Του Άρη Σπίνου

Η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου Κουσαθανά στην Μύκονο είναι γνωστή σε όλους και  από το ρεπορτάζ του edolio5. Όσο περνάνε οι μέρες βγαίνουν στην φόρα και νέα μαντάτα. Ο Κουσαθανάς έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο σε βάρος του από έναν άλλου ξενοδόχου που συνορεύει με την δική του επιχείρηση.  Ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης που είδε να "φωτογραφίζεται" η δική του επιχείρηση δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι και αυτός ο επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού όπως έχει γράψει το edolio5.  

Διαβάστε όλα όσα έγραψε από την σελίδα του στο facebook :

"Αγαπητοί κύριοι,

Μιλώντας ως ιδιοκτήτης του όμορου ακινήτου του κυρίου Κουσαθανά στη θέση Βίδα, αλλά και ως γνωστός υπέρμαχος της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, δημόσια καταδικάζω την επίθεση που έγινε εναντίον του, και ειδικότερα από τη στιγμή που είχα δεχθεί και εγώ παλιότερα επίθεση ως υπέρμαχος τις νομιμότητας .Πέραν του γεγονότος αυτού υπάρχουν και άλλες κατακριτέες τακτικές που ακολουθούνται και αναφέρομαι στην ίδια την οικογένεια Κουσαθανά." Στην ίδια ανάρτηση συνεχίζει ο Φλώριος Ασημομύτης

"Είναι γνωστό ότι την ίδια τακτική της επίθεσης τους αυτής έχουν ξεκινήσει από πέρυσι προς το ακίνητο που έχω υπομισθώσει στο Bagatelle, στη θέση Βίδα, όμορο του ξενοδοχείου Poseidon ιδιοκτησίας τους. Από τη στιγμή που νόμιμα και με όλες τις απαραίτητες άδειες ξεκίνησαν εργασίες στο ακίνητο, η οικογένεια κουσαθανά καταγγέλλει καθημερινά την όποια κίνηση, αναγκάζοντας μία καθόλα νόμιμη επιχείρηση να πρέπει να αποδείξει τα αυτονόητα και δέχεται συνεχώς ελέγχους που βεβαιώνεται η νομιμοτητα τις από κάθε Υπηρεσία."

"... Η εμμονική λοιπόν επίθεση που έχει εξαπολύσει η οικογένεια Κουσαθανά είναι αυτή που πολλάκις εφαρμόζουν μέλη της οικογένειας ενάντια στις νόμιμες επιχειρήσεις, παρόλο που πολλά από αυτά τα μέλη έχουν βεβαιωμένα πρόστιμα εκατομμυρίων στην Πολεοδομία για αυθαιρεσίες. Εκβιάζουν το δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθημερινά και αυτοί με τη σειρά του εκβιάζουν την επιχείρηση όπως και πολλές επιχειρήσεις για την παράταση ωραρίου." Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 αφού και αυτό έγινε αποδέκτης, την τελευταία εβδομάδα εστάλησαν φάκελοι με ροζ φωτογραφίες υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού που προφανής σκοπό έχουν να τον εκθέσουν. Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 δεν συμμετέχει σε τέτοια παιχνίδια"