Παρακάλεσε και ξαναπαρακάλεσε! Το ραντεβού του κυρ Δημήτρη με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου σήμερα για μια θέση στα ψηφοδέλτια. Τι του είπε για το πολιτικό του μέλλον ο πρωθυπουργός.


Του Άρη Σπίνου

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο έγινε κανονικά σήμερα. Εάν υπήρχε λευκός καπνός για αυτό που ζήτησε ο κυρ Δημήτρης θα είχε πάρει σβάρνα τους δημοσιογράφους και θα το είχε πει.

Η συνάντηση ήταν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε σκοπό να θέσει τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιθυμώντας να είναι υποψήφιος στην Α Αθήνας, στις επόμενες εκλογές.

Η επιθυμία αυτή του πρώην υπουργού και επιτρόπου, είχε δημιουργήσει ένταση στις τάξεις των γαλάζιων βουλευτών και πολιτευτών της πρώτης περιφέρειας της Αθήνας. Ένταση και δυσαρέσκεια η οποία είχε μεταφερθεί αρμοδίως και στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού λοιπόν του είχαν εισηγηθεί να αντιπροτείνει στον Δημήτρη Αβραμόπουλο να είναι υποψήφιος, όχι όμως στην Αθήνα, αλλά στην Αρκαδία ή την Ηλεία.

Η απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης από την συγκεκριμένη συνάντηση λοιπόν, μπορεί να έχει δύο αναγνώσεις:

Είτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έφαγε πάλι πόρτα, όπως είχε γίνει και το 2015 όταν θεωρούσε ότι θα προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να περάσει την επόμενη 4ετια. Επειδή ξέρουμε την απάντηση που του έδωσε σας την αποκαλύπτουμε. Ο Αβραμόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Τελεία και παύλα. Σας έχουμε ενημερώσει για όσους διαβάζεται πιστά το edolio5 επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει πλέον πολιτικά.