Μας βάρεσε η ζέστη! Η κυρά - Γιάννα μας ενημέρωσε με συνέντευξη της ότι υπήρξε πρόβλημα στο γάμο της επειδή ο πάμπλουτος σύζυγος της Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να ζήσει... κάτω από την δόξας της! "...ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά και όλοι μιλούσαν για την Γιάννα, η Γιάννα, η Γιάννα."


Του Άρη Σπίνου

Όσο πλησιάζουν τα 40αρια είναι βέβαιο ότι θα ακούσουμε πολλά παρόμοια. Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία σε μια τηλεοπτική εμφάνιση μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την κρίση που βίωσε στον γάμο της.

Για το πρώτο ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και δεν έχουμε ουδέν σχόλιο. Για το δεύτερο όμως αφού το ακούσαμε και το ξανά ακούσαμε δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. 

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά και όλοι μιλούσαν για την Γιάννα, η Γιάννα, η Γιάννα.... Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει και ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει." Μας είπε η κυρά - Γιάννα δηλαδή ότι ο ζάμπλουτος Θεόδωρος Αγγελόπουλος που σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει με τον Μπάιτεν και τον Πούτιν μέσα στα άγρια χαράματα δεν μπορούσε να ζει "καπελωμένος" από την "δόξα" που είχε η σύζυγος του! Αν έκανε πλάκα με αγγλικό χιούμορ που δεν γελάει κανένας η κυρία του κυρίου έχει καλώς. Αν όμως το είπε σοβαρά τότε...