Σας έχουμε προειδοποιήσει ότι θα γελάσουμε πολύ! Ένας πρέσβης των ΗΠΑ σε ρόλο πολιτευτή που τον περίμεναν με φουστανέλες και πλακάτ στο χωριό του όπως την ταινία του ο "Μαυρογιαλούρος.


Του Άρη Σπίνου

Ο πρέσβης των ΗΠΑ  στην Αθήνα Τσούνης όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση επισκέφτηκε, αφού βέβαια είχε ενημερώσει καμία εβδομάδα πριν για να τύχει της ανάλογης υποδοχής. Tην γενέτειρά του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας επισκέφθηκε ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.


Όταν έφτασε στην πλατεία του χωριού ο Τζορτζ Τσούνης τον περίμεναν συγχωριανοί του και παιδιά με παραδοσιακές στολές, που του πρόσφεραν λουλούδια. Αντίστοιχα σκηνικά που έχουμε δει στην ταινία ο Μαυρογιαλούρος. 

Το πιο πιθανό είναι ο Τζώρζ Τσούνης να έχει μπερδέψει τον ρόλο του. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην πιστεύει ούτε ο ίδιος ότι διορίστηκε ως Πρέσβης στην Ελλάδα, αφού δεν είναι καν διπλωματικός υπάλληλος και να νομίζει ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ως πολιτευτής του 1980. Πάντως με την μέχρι σήμερα συμπεριφορά του ομολογώ ότι αλλάζουμε συκώτι από τα γέλια. Να είναι καλά ο άνθρωπος να μας κάνει να γελάμε.