Εντολή "δολοφονίας" στον βόθρο της δημοσιογραφίας για την αντιεισαγγελέα εφετών Βικτωρία Μαρσιώνη, από 2 εφοπλιστές με μαύρο ποινικό μητρώο, επειδή δεν "βολεύονται" με τις αποφάσεις της!

 

Του Άρη Σπίνου

Τα τελευταία 24ωρα ζούμε ένα πρωτόγνωρο "δολοφονικό" πογκρόμ σε βάρος του χαρακτήρα της προαχθείσας σε αντιεισαγγελέα εφετών Βικτωρίας Μαρσιώνη από τα γνωστά κέντρα που έχουν μάθει να έχουν τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς πιόνια τους!

Σύσσωμος ο βόθρος της παραδημοσιογραφίας με το "σπρώξιμο" 2 γνωστών εφοπλιστών με πολύ βαριές ποινικές διώξεις σε βάρος τους, χύνουν χολή επειδή δεν ρωτήθηκαν (!) για την προαγωγή της! Είναι απορίας άξιο γιατί σιωπά η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και η 'Ενωση Δικαστών σε αυτόν τον χυδαίο πόλεμο απέναντι σε μια συνάδελφο τους. Με ψέματα και κατά παραγγελία δημοσιεύματα προσπαθούν να πείσουν ότι κακώς εκρίθει ως άξια για το νέο εισαγγελικό της αξίωμα. Λίγο ξυδάκι και θα τους περάσει. Μέχρι τότε όμως η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν θα έπρεπε να έχει κινήσει αυταπάγγελτη διαδικασία σε βάρος όλων όσων χυδαιολογούν και συκοφαντούν την εισαγγελέα Βικτωρία Μαρσιώνη;