Ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον Δένδια να τον ξηλώσει! Στο στόχαστρο της Αμερικανικής πρεσβείας ο διοικητής του Αγίου Όρους, εφοπλιστής, Θανάσης Μαρτίνος! Οι Ρώσοι κατάσκοποι που μπαινοβγαίνουν στα μοναστήρια, η κόρη βουλευτής του Μητσοτάκη και ο μπαμπάς "πετρελαιάρχης" του Πούτιν!


Του Άρη Σπίνου

Μπορεί η κόρη να είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Μητσοτάκης με ένα "καραούλι" στο χέρι έτοιμος να πολεμήσει υπέρ της Ουκρανίας αλλά ο Μπαμπάς της κόρης, κάνει δουλειές κερδίζοντας δεκάδες εκατ ευρώ από το Ρωσικό πετρέλαιο. Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται, πως το Άγιον Όρος, η διοίκηση του οποίου έχει ανατεθεί στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο από την κυβέρνηση και ειδικότερα από το Υπ. Εξωτερικών, έχει μπει για τα καλά στο «κάδρο» των Αμερικανικών Αρχών!

Και τούτο διότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν βάσιμες υποψίες μέσα από την έρευνα που διενεργούν, πως το τρίτο ιερό πόδι της χερσονήσου της Χαλκιδικής έχει μετατραπεί σε άντρο Ρώσων κατασκόπων που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα τρυπώνοντας από Μονή σε Μονή ρωσικών συμφερόντων και επιρροής!

Χωρίς η Διοίκηση του Αγίου Όρους να έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ελέγχου ούτως ώστε το πέρα δώθε ύποπτων και σκοτεινών προσώπων εν μέσω πολέμου να σταματήσει!

Υπό το πρίσμα αυτό, στην Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει σημάνει «συναγερμός», έχουν ήδη υπάρξει οχλήσεις στην ελληνική κυβέρνηση ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Διοικητής του Αγίου Όρους , στενού φίλου του προέδρου Πούτιν, εφοπλιστής Αθ. Μαρτίνος, «σκανάρεται» από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ!

Οι Αμερικανοί ερευνούν τη σύνδεση της τυχόν ύπαρξης κατασκόπων στο Άγιο Όρος, με την ανυπαρξία αυστηρού ελέγχου ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, η οποία βαρύνει τον Διοικητή, καθώς και με τη μεταφορά ρωσικών πετρελαίων μέσα από τα καράβια του εφοπλιστή Μαρτίνου, κεντρικού και πρωταγωνιστικού μέλους της γνωστής οικογένειας! Σύμφωνα με πληροφορίες το μέγαρο Μαξίμου ύστερα από απαίτηση της Αμερικανικής Πρεσβείας έχει ζητήσει να τελειώσει η θητεία του Μαρτίνου!