Το χρονικό της ντροπής! Η αστυνομία το σφράγιζε και ο Παπαγεωργίου της "SANYO" το ξεσφράγιζε! Η ασυδοσία του νυχτερινού κέντρου Lohan και η ανυπαρξία του κράτους. Οι "πλάτες" και οι αόρατοι "προστάτες" του Club.


Του Άρη Σπίνου

Υπενθυμίζεται ότι το κλαμπ Lohan στο οποίο είχε μπει «λουκέτο» για 15 μέρες από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. για παράβαση των υγειονομικών μέτρων, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου λειτουργούσε σαν να μην... τρέχει τίποτα! Είναι προφανές ότι κάποιοι είχαν υποσχεθεί ασυλία! Η ΕΛ.ΑΣ... επισκέφθηκε και χθες το κέντρο διασκέδασης και έγραψε νέο πρόστιμο, αυτή τη φορά 25.000 ευρώ, ενώ στο ήδη υπάρχων «λουκέτο» προστέθηκαν 15 ημέρες ακόμα (30 στο σύνολο). Παράλληλα συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος..

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας θα επισκεφτούν και σήμερα το κλαμπ, ωστόσο αυτό που τονίζουν οι αρμόδιες πηγές είναι ότι μετά τον τρίτο έλεγχο την ευθύνη πλέον την έχει ο δήμος στον οποίο ανήκει το καθε μαγαζί, ο οποίος είναι και αυτός που εκδίδει τις άδειες λειτουργίας.

Τα τελευταία 24ωρα δεκάδες ήταν οι επώνυμες καταγγελίες που είχαν φτάσει στο, edolio5 για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Lohan, που ανήκει τουλάχιστον στα χαρτιά στον Ντέμη Παπαγεωργίου, της οικογένειας που διατηρούσε την SANYO και άλλες επιχειρήσεις που οδηγήθηκαν όμως στην χρεωκοπία, με αποτέλεσμα  τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης διασποράς κορονοϊού μεταξύ προσωπικού και πελατών, εμβολιασμένων και μη.

Το edolio5, , θέλησε να κάνει δημοσιογραφική αυτοψία στο κλαμπ Lohan, ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι όλα αυτά που έφταναν καθημερινά στα γραφεία μας.

Έτσι το επισκεφθήκαμε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Με το που πλησιάσαμε την είσοδο του κλαμπ, αντικρίσαμε εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Τι κι αν λίγες ώρες πριν ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 6.667 νέα κρούσματα και 71 θανάτους συμπολιτών μας; Για να μπει κανείς στο εσωτερικό του μαγαζιού θα έπρεπε να περιμένει στιβαγμένος ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα, τη στιγμή που ελάχιστοι φορούσαν μάσκα και τα υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο με το... καλησπέρα.

Για το Lohan, οι καταγγελίες εστίαζαν στο γεγονός πως η επιχείρηση ουσιαστικά λειτουργούσε με δύο εισόδους, κάτι που επιβεβαιώθηκε... πανηγυρικά, καθώς αφενός υπήρχε VIP είσοδος από το πλάι και αφετέρου οι «γνωστοί» των ανθρώπων που στέκονταν στην πόρτα περνούσαν ακόμα και από την κεντρική είσοδο, με ένα... νεύμα και χωρίς κανένα έλεγχο των πιστοποιητικών τους.

Με το που μπήκαμε στον εσωτερικό χώρο, το σκηνικό ήταν βγαλμένο από εποχή προ κορονοϊού. Εκατοντάδες νεαροί, με μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη, ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Το πιο εξοργιστικό όλων; Σε τραπέζια των έξι ατόμων, μπορούσε να δει κανείς παρέες... 20(!) ατόμων.Κάπως έτσι ήταν η εικόνα του Lohan το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων

Το πρωί της επόμενης ημέρας έγινε γνωστό ότι κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκαν το Lohan, του έβαλαν «λουκέτο» για δύο εβδομάδες, του επέβαλαν πρόστιμο 10.000 ευρώ και συνέλαβαν τον υπεύθυνο, καθώς εντοπίστηκαν δύο πελάτες με πλαστά πιστοποιητικά.

Ως δια... μαγείας ωστόσο, το Lohan άνοιξε παράνομα και το επόμενο βράδυ (25/12), ήταν «ασφυκτικά» γεμάτο, ενώ οι ελέγχοι ήταν το ίδιο ελλιπείς με τις προηγούμενες ημέρες. Είναι προφανές ότι κάποιος ή κάποιοι παρέχουν προστασία ασυλίας στο Lohan. Αυτοί που λένε ότι έχουν άκρες στον δήμο Αθηναίων και δεν θα τους αφαιρεθεί ποτέ η άδεια αναμένουμε να δούμε αν διαψευστούν ή επιβεβαιωθούν! 

Να σημειώσουμε επίσης ότι στις προηγούμενες ώρες τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν γενικά και αόριστα για ένα Club κάπου στην Πέτρου Ράλλη!