Άντε και την άλλη φορά με το γατάκι αγκαλιά! Ο ευτελισμός ενός ανώτατου πολιτειακού θεσμού και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν στο "Ναδίρ" την δημοτικότητα της προέδρου. Ο εκνευρισμός και οι φωνές στο προεδρικό μέγαρο.


Του Άρη Σπίνου

Ταραχή και μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο προεδρικό μέγαρο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με το προεδρικό ζεύγος να έχει χάσει την ψυχραιμία του και να πληρώνουν τη νύφη οι χαμηλόβαθμοι εργαζόμενοι της Ηρώδου του Αττικού…

Τόσο η κυρία πρόεδρος όσο και ο σύντροφός της, που για όσους δεν το γνωρίζουν, διαμένουν εντός του προεδρικού μεγάρου, δεν μπορούν να κρύψουν την εξαιρετικά κακή τους διάθεση. Απόρροια των τελευταίων εξελίξεων, ειδικά όσον αφορά το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Από τη μία οι δύσκολες ώρες που περνούν οι ανώτατοι δικαστικοί – φίλοι του προεδρικού ζεύγους, από την άλλη το μυστικό ραντεβού με τον νυν πρόεδρο του Συμβουλίου,. Δημήτριο Σκαλτσούνη, το οποίο φαίνεται ότι δεν πήγε καθόλου καλά, οδήγησαν το ζεύγος σε απώλεια ψυχραιμίας.

Μην απορήσετε πάντως εάν εντός των επόμενων εβδομάδων, σπάσει το «εμπάργκο» αναφορικά με την δημοσίευση των ποσοστών δημοφιλίας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Οι μετρήσεις της οποίας εδώ και μήνες φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, διότι υπήρξαν έρευνες που η κατάρρευση της ήταν τέτοια, που εάν δημοσιευόταν θα δημιουργούσε μέγα πολιτικό θέμα. Συνεχίζει πάντως να προκαλει εντύπωση η παρουσία του συντρόφου της δίπλα στην πρόεδρο και η απόδοση τιμών που γίνονται και σε αυτόν.