Γιώργος Σ.! Αυτός είναι ο δημοσιογράφος - πανελίστας που ζήλεψε τα "έργα και τις ημέρες" του Στάθη Παναγιωτόπουλου και κατέγραφε την σύντροφο του στο κρεβάτι. Η Ομερτά των ΜΜΕ δεν λέει ούτε το μικρό του όνομα λόγο της γνωριμίας του με παντοδύναμη κυρία!


Του Άρη Σπίνου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι ο μόνος παρουσιαστής που επιδίδεται στο «σπορ» των δημοσιεύσεων προσωπικών στιγμών γυναικών αδιαφορώντας αν με αυτό τον τρόπο καταστρέφονται ζωές.

Στη δικαιοσύνη υπάρχει καταγγελία γυναίκας κατά άλλου γνωστού παρουσιαστή-πανελίστα για την οποία δεν μιλάει κανείς. Μιλάμε για τον γνωστό Γιώργο Σ. Σύμφωνα με την  παθούσα τον Ιούλιο του 2016 πληροφορήθηκε από τον τότε σύντροφό της ότι ο παρουσιαστής, που εμφανίζεται ως «γνώστης» λεπτομερειών της ζωής διάσημων προσώπων όχι μόνο της εγχώριας show biz αλλά και του εξωτερικού, και ειδικότερα της Αμερικής, του έδειξε ένα βίντεο με τους δυο τους σε προσωπικές στιγμές. Ήταν ένα υλικό ερωτικού περιεχομένου που είχε ληφθεί από τον πανελίστα μέσω του κινητού του τηλεφώνου κατά το χρόνο που βρισκόντουσαν σε σχέση.

Δηλαδή την περίοδο 2012 – 2015. Μάλιστα όπως λέει η καταγγέλλουσα αρκετές φορές, ο περί ου ο λόγος, είχε προχωρήσει σε καταγραφή των προσωπικών τους στιγμών, η ίδια είχε συμφωνήσει σε αυτό με την προϋπόθεση όμως ότι θα τις διέγραφε αμέσως ενώ του είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί τα βίντεο με οποιοδήποτε τρόπο. 

Αυτός την είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα κρατούσε κανένα βίντεο με τις ιδιωτικές τους στιγμές ενώ σύμφωνα με την παθούσα ακόμη και μετά το χωρισμό τους, όταν απαίτησε από εκείνον να σβήσεις τα βίντεο που τυχόν είχε κρατήσει, της απάντησε ότι δε χρειάζεται να ανησυχεί και ότι τα είχε διαγράψει όλα. Όπως φέρεται να λέει η γυναίκα, του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη λόγω της μακρόχρονης γνωριμίας και στενής σχέσης που είχε αναπτυχθεί όλα αυτό το διάστημα μεταξύ τους, καθώς ήταν σύντροφοι για τρία χρόνια και πράγματι πίστευε πως είχε προβεί σε διαγραφή των συγκεκριμένων βίντεο και πως δεν είχε πλέον στα χέρια του καμία καταγραφή ερωτικού περιεχομένου που να απεικονίζει την ίδια.

Όμως αυτός είχε κρατήσει το υλικό με αποκλειστικό σκοπό όπως σημειώνει η καταγγέλλουσα στην αγωγή της, να θίξει την τιμή και την υπόληψη της, να την παρουσιάσει ως ανήθικο άτομο προκειμένου να προκαλέσει τον εξευτελισμό και την δυσφήμιση της στον τότε σύντροφό της και να πετύχει την απομάκρυνση του από αυτήν. Και έμαθε για την ύπαρξη του επίμαχου υλικού με τον χειρότερο τρόπο. Όταν ο τότε σύντροφός της της αποκάλυψε πως ο πρώην της, με τον οποίο αυτός είχε φιλικές σχέσεις, του έδειξε ένα από τα βίντεο που τους απεικόνιζαν σε προσωπικές τους στιγμές, λέγοντάς του μάλιστα πως δεν ήταν και το μοναδικό και πως υπήρχαν κι άλλα πολλά ίδιου περιεχομένου τα οποία είχε στην κατοχή του. 

Σημειώνει είδε ότι εξαιτίας της πράξης του, έχει υποστεί σημαντικό διασυρμό της προσωπικότητας της, νιώθει έντονη ντροπή, άγχος και τρόμο γνωρίζοντας πως οι προσωπικές της στιγμές έχουν εκτεθεί σε δημόσια θέα, κυκλοφορούν σε τρίτους, πολλώ δε μάλλον στον σύντροφό της. Περαιτέρω, αισθάνθηκε όπως λέει ανασφάλεια και πλήρως εκτεθειμένη ενώπιον αγαπημένων τους προσώπων, οι οποίοι έμαθαν για την ύπαρξη των βίντεο που διατηρούσε ακόμη ο πανελίστας, καθώς και για το συμβάν με τον τότε σύντροφό της.

Το αποτέλεσμα των πράξεών του ήταν να χωρίσει με το σύντροφό της ο οποίος αφού είδε το υλικό την έβρισε χυδαία. Μάταια όπως λέει προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το βίντεο αυτό είχε προκύψει όταν είχε τη σχέση τριών χρονών με τον πανελίστα και όχι μετέπειτα και ότι αυτός της είχε υποσχεθεί πως το είχε σβήσει όπως και κάποια άλλα βίντεο με ιδιωτικές τους στιγμές.

Καταλήγει είδε η κοπέλα πως ο καταγγελλόμενος για άγνωστους σε αυτή λόγους μέχρι και σήμερα προσπάθησε προφανώς να την εκδικηθεί και να την ξεφτιλίσει με το χειρότερο τρόπο, να την παρουσιάσει δηλαδή στον μετέπειτα σύντροφό της ως μια ανήθικη και φτηνή γυναίκα που τον απατά και επιδίδεται σε ακολασίες. Να σημειώσουμε ότι από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης δεν υπάρχει δίωξη σε βάρος του εξαιτίας των αλλαγών του Ποινικού Κώδικα.