Ο "τελειωμένος" από το Μαξίμου Πατούλης - Οι φιλοδοξίες για την "χρυσή καρέκλα" του περιφερειάρχη από τον Δήμαρχο Κωνσταντέλλο με την στήριξη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και... τα σκουπίδια των δις!


Του Άρη Σπίνου

Ο δήμαρχος 3Β Γ. Κωσταντέλλος έχει αναλάβει «εργολαβικά» εδώ και μερικές εβδομάδες μία εκστρατεία αποδόμησης του γαλάζιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με αναφορά σε σκάνδαλα και κακοδιαχείρηση από την Περιφέρεια Αττικής, όπως έχει ήδη γράψει το edolio5.  Όχι πως έχει άδικο αλλά έχει και τους λόγους του που το κάνει.  

Προ ημερών, ο δήμαρχος των Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης συναντήθηκε με τον Χρήστο Σπίρτζη και τον ΣΥΡΙΖαίο συνάδελφο του, δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου με αντικείμενο της συνάντησης την διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής. 

Είναι αλήθεια ότι ο Κωσταντέλλος έχει πολύ καλό προφίλ στους Νεοδημοκράτες και εύκολα θα μπορούσε να περάσει και στην δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ. Τα δις ευρώ που θα διαχειριστεί η περιφέρεια για τα σκουπίδια τα επόμενα χρόνια θα ρίξουν πολύ αίμα στην Αρένα για την διεκδίκηση της χρυσοφόρας καρέκλας. Να σημειώσουμε ότι ο Πατούλης ήδη θεωρείται από τώρα "τελειωμένος" από την Παρέα Μητσοτάκη που ήδη αναζητά νέο Υποψήφιο.