Στον εισαγγελέα Σπυρόπουλο κατέθεσε ως ύποπτος ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου ύστερα από τις μηνύσεις 4 γυναικών για βιασμό. Με 1800 σελίδες υπόμνημα προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητα του.


edolio5 team

Ο ηθοποιός  Λάμπρος Φιλίππου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ´ εξακολούθηση στο πλαίσιο των δύο μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του από τρεις καταγγέλλουσες.
 
Μόλις, ο ηθοποιός δώσει τις ανωμοτί εξηγήσεις του στις αστυνομικές αρχές, η δικογραφία θα επιστρέψει στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι για την υπόθεση.

Παράλληλα, στην έρευνα του κ. Σπυρόπουλου αναμένεται να συσχετιστεί και μία ακόμα μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του από άλλη καταγγέλλουσα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τις δύο πρώτες μηνύσεις, έχουν καταθέσει πέντε πρόσωπα, τα οποία επιβεβαιώνουν-κατά πληροφορίες-τα όσα αναφέρουν οι καταγγέλλουσες και περιγράφουν και περιστατικά προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχουν υποστεί τα ίδια από τον ηθοποιό.

Ο Λάμπρος Φιλίππου  κατέθεσε έγγραφο υπόμνημα εξηγήσεων με το οποίο απαντά αναλυτικά στις εγκλήσεις τριών γυναικών, μεταξύ τους και πολύ γνωστή ηθοποιός. Σύμφωνα με  πληροφορίες περιείχε 1800 σελίδες έγγραφα επικοινωνίας που φέρεται να είχε με τις τρεις μηνύτριες.

Οι εξηγήσεις του Λάμπρου Φιλίππου δόθηκαν πριν από μερικές ημέρες, ενώ ο φάκελος επέστρεψε στην εισαγγελία.