Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Τι είπε σε συνεργάτη του edolio5 με ξεκάθαρες κουβέντες για το κόμμα που τον πιέζουν να φτιάξει και την διάθεση... της περιουσίας του!


Του Άρη Σπίνου

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα υπό την καθοδήγηση του ισχυρού άνδρα της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Είναι γνωστό ότι αυτό έχει απασχολήσει όλο το πολιτικό σύστημα καθώς η δυναμική ενός νέου αντισυστημικού κόμματος που θα έριχνε πολλά λεφτά "στην πιάτσα", την συγκεκριμένη στιγμή, θα δημιουργούσε μεγάλο θέμα.

Με δεδομένη τη θεαματική άνοδο της γκρίζας ζώνης στις δημοσκοπήσεις, που τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους δείχνουν ότι ωφελούμενος πολιτικά είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, θα έβαζε στο παιχνίδι έναν νέο παίχτη!    

Βέβαια προϋπόθεση για την επιτυχία ενός τέτοιου κόμματος θα ήταν το πρόσωπο που θα ηγηθεί. Ο Γιανακόπουλος γνωρίζει άριστα ότι δεν μπορεί να "εμπνεύσει" ως πολιτικός ηγέτης.

Πέρα τούτου όμως και ο ίδιος είναι κάθετος και αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς μιλώντας σε συνεργάτη του edolio5 του τόνισε ότι "...είναι άλλο πράγμα να έχω μια αντισυστημική στάση απέναντι στα πολιτικά γεγονότα και άλλο πράγμα να δαπανήσω την περιουσία μου και την υγεία μου για κάτι που ενδεχομένως να μην έχει κανένα πολιτικό αποτέλεσμα. Δεν θα δημιουργήσω κόμμα."